Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna mamusia z synusia

Mój syn pobił swojego teścia!!!

Polecane posty

Co powinnam teraz zrobić? wszystko wydarzyło się na moich oczach. Teść z nim zaczął a mój syn mu przyłożył, zadzwoniłam na policje i wzięli go na komisariat a synowa robi problemy. Powiedziałam tej suce że jak jej się coś nie podoba to niech się wynosi z mojego domu bo mój syn dobrze zrobił że przypieprzył jej ojcu a ja zrobie to samo jej. Czy dobrze zrobiłam?

Gość tania jania
no pięknie go wychowałaś nie ma co/może kiedyś kogoś zabije?

Gość ambi pur
2/10

Ale jego teść pierwszy zaczął należało mu się. Moja synowa jeszcze ma pretensje że jej ojciec został skrzywdzony. Ale ja tam nie żałuje tego starego śmiecia, powiedziałam żonie mojego syna że oberwie ode mnie jeśli będzie robiła sceny z tego powodu. Narazie ją tylko spoliczkowałam ale gdy powie coś jeszcze to nie skończony się tylko na liściu.

Gość dgfdsf
czy Ty przypadkiem parę dni temu nie byłaś mamusią córeczki, która pultała się o to, że jej córunia dostała po gębie od kuzyna za to, że ona go oskarżała o gwałt?

Gość dumna mamusia synusia
Rynsztok? no właśnie bo kobieta po zawodówce wyszła za mojego wykształconego syna i jeszcze jej rodzice którzy też są nic nie warci atakują mojego syna. Dzisiaj miarka się przebrała, ja nie raz przywaliłam synowej po gębie bo wkurzało mnie jej zachowanie. A to pretensje o wszystko, a to jeszcze o coś innego. Ale dzisiaj jestem szczęśliwa i sama nawet nie wiem dlaczego tak bardzo mnie to cieszy. Jestem dumna z syna, w końcu zrobił to co mu kazałam.

Ale mój syn dobrze zrobił? Czy wam się takie zachowanie nie podoba? a przychodzenie do kogoś, obrażanie go to jest w porządku. Powiedziałam synowi by w końcu zachował się jak prawdziwy mężczyzna i mu przywalił. Każdy inny zięciu by tak postąpił, a mój syn postąpił prawidłowo. I jestem z niego dumna.

Gość Pewnie wypili za dużo
no cóż bywa. Niech wypija na zgodę.:classic_cool:

ciekawe kiedy w końcu uderzy mnie. czekam na ten dzień, czuję że to bedzie podniecające, mój umiesniony synusiek daje mi w twarz...euforia...ekstaza...może powinnam go jakoś sprowokowac?

Gość to gratuluje synalka na miejsc
twojej biednej synowej zajebałabym was.