Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DianQ

Czym karmić pekińczyka ? Ważne!

Polecane posty

Gość DianQ

Witam xD Mam małego pekińczyka który ma ponad 8 tyg... Chciałabym się dowiedzieć co takiemu pieskowi mam dawać jeść ? Tylko mi chodzi o takie dokładne napisanie co mam mu dawać ;D Boo jak dałam mu jakaś kiełbaskę pokrojona w kosteczkę to najpierw zjadł z apetytem aa potem zwrócił... Proszę o pomoc !

Gość matka psów
pekińską kapustą

Gość DianQ
Hahahaha xD Sami sobie to jedźcie ! ;P

Jest jeszcze malutki ...podawaj mu specjalne mleko dla szczeniaka przeznaczone oraz sucha karme .Ja podaje hills Pierwsze dni mieszalam to wlasnie z tym mlekiem .Mam jamnika dlugowlosego .Obecnie ma 12 tygodni.Powodzenia

moj mały pekinczyk bardzo lubił zupy tylko wiesz sama "wode" bez warzywek albo wątróbke surową, twarożek a to ze Twoj zwymiotował kiełbaskę to może za szybko zjadł albo jakiś kawałek był za duzy mojemu dośc czesto sie to zdarzało i zdaza do tej pory To sa bardzo delikatne pieski i naprawde wybredne co do pokarmu :)

Psowi się nie daje ludzkiego żarcia. No chyba że planujesz mu gotować ale musisz wiedzieć w jakich ilościach aby były zawarte witaminy . Trzeba było spytać czym był karmiony aby kontynuować jedynie co to polecam purine dla szczeniaka da się kupic w kazdym zooligicznym

Gość DianQ
Hmmm.... A nie może być zwykłe mleko ze sklepu ? Np dziś mu dałam biały ser i mleczko ;)

Gość ejfoewhfowengfljelkge
sajgonkami

Nie podaje sie psom zwyklego mleka!!!!Wydasz teraz troche na karme ,a w p@rzyszlosci zaoszczedzisz na lekarza

Gość DianQ
Dlaczego się nie podaje zwykłego mleka ? To jakie ja mam mu to mleko podawać ?

Gość DianQ
Ok dobra rozumiem kupie ale nie wiem kiedy bo na razie nie mam jak.. Na razie ma serek polany mlekiem.. Bo na prawdę nie wiem co mu dawać... Bo ma suchą karmę ale to ją jedzą duże psy i nie wiem czy jemu też mogę dać...

mozesz ja dac ,zalej ja troszeczke przegotowana woda ( bedzie troszeczke miekka)

Gość DianQ
Dzięki wielkie ;* Aa np. mogę mu dawać ugotowaną kaszę ? Albo jakieś zupki?

Gość DianQ
Nom wiem wiem ale nie mam na myśli dawać mu tylko wody z zupy tylko żeby tam był jakiś ziemniaczek czy coś