Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo shit

nie no szok! czy kobiety są aż tak bez uczuciowe i bezinteresowne?

Polecane posty

Gość ooo shit

Moja kobieta wyjechała sobie na tydzień do Kołobrzegu z trzema koleżankami są już tam od czwartku... i teraz tak, w piątek nie odpisała mi na sms-a i wczoraj nie odpisała mi na sms-a dzisiaj rano znowu wysłałem jej sms-a gdzie oczywiście tez nie dostałem odpowiedzi tylko po godzinie czasu zadzwoniła do mnie... na moje pytanie czy nie leci w chuja? za to, ze w ogole mi nie odpisuje ona skwitowała "ze nie ma czasu" NO KURWA KPINA :O jak można nie mieć czasu odpisac na sms-a bedac nad morzem z kolezankami?? gdzie cale dnie leza na tym sloncu na plazy a wieczorem lataja na imprezy... no wkurwilem sie i mam ochote ją kopnac w dupe za takie zachowanie!

Gość duch czasu umiera
ja też już bym nie miał dla niej czasu...wiesz co robić :classic_cool:

Gość Strajkująca Żona M
Hmmm ale czego się spodziewałeś puszczając ją nad morze z koleżankami?? Że będzie ciągle pisała i dzwoniła.... ma tam co innego do roboty...

Gość kroczacy nick
rzeczywiście jest tak BEZINTERESOWNA, że trzeba było w tym upale założyć topik:o

Gość ooo shit
"Strajkująca Żona M" otóż to!! wlasnie tego chciałem, zaufałem ją, bez cisnien pozwolilem jej pojechać.. z nadzieja, ze wlasnie bedzie o mnie pamietac.. napisze do mnie sama, zadzwoni itp a ona kurwa?? totalna wyjebka na mnie.. nie dosc, ze sama z siebie nic to jeszcze nie odpisuje na moje esy kurwa baby sa po prostu bez uczuciowymi szmatami i tyle

Gość melanholik
strajkująca żono no nie rozmieszaj ludzi.. a czym ona może być tam zajęta?? opalaniem się na plaży a wieczorem lataniem na imprezy tak? absolutnie popieram autora tematu, kobiety sa bez uczuciowymi istotami, nie maja pojecia co to miłość.. wykorzystują kazda chwile po to aby sie same dobrze bawić nie myslac o swoich facetach a zabawiajac sie z nowymi

Gość zastanów sie
czy byles okej w tym związku kolego bo moze ona specjalnie sobie pojechała z przyjaciolami zeby sie odegrac za Twoje gierki.

Gość zastanów sie
kolego czy sam czegos wczesniej nie nabroiłeś,bo może to jest powodem jej zachowania.

Gość ROSOLINIO
ja bym swojej na taki wypad nie puścił :D przeciez wiadomo, że to kurwiki, ktore zawsze rozłożą nogi przed jakims przystjoniaczkiem, ktore je zauroczył samobójstwo dla związku puscic babe sama z kolezankami nad morze a jak domniemam, kolezanki pewnie tez nie sa swiete... i kazda kazdą nakreca zeby wyrwac sobie jakies ciacho

Gość zastanów sie
bezuczuciowe pisze sie razem:D kochany

Gość ooo shit
czy ja byłem fair w stosounku do niej?? dziewczyno.. ja odkad sie z nia zadaje to z zadna inna dziewczyna nawet nie rozmawiałem :O jestem jej wierny jak jakis pajac.. nawet nie mam kolezanek a na imprezy z kolegami w ogole juz nie latam a Ty mi piszesz czy ja bylem wobec niej fair :O

Gość Strajkująca Żona M
Chodziło mi o to, że pewnie ma tam męskie towarzystwo i dlatego nie ma czasu pisać ani dzwonić do Niego. No niestety ale tak wnioskuję

Gość zastanów sie
No jesli jest tak jak piszesz to ja kopnij gdzie trzeba i sie nie przejmuj:)

Gość ooo shit
strajkujaca żono... skoro ze wzgledu na nowo poznanych chłopaków na wyjeździe ona nie ma czasu dla mnie zeby przynajmniej odpisac na głupiego smsa to ja sie pytam co to jest za dziewczyna?? i co ona w ogole do mnie czuje... ?? dla mnie to jakaś kpina...

Gość Strajkująca Żona M
Zgadzam się z Tobą! Coś muci być z Nią nie tak. Powinna docenić, że spokojnie mogła wyjechać z koleżankami bo gdyby trafiła na innego faceta to jedynie mogłaby pomarzyć o takim wyjeździe :) Najpierw może z nią porozmawiaj, pwiedz co Ci leży n a sercu a jeśli będziesz widział, że dalej jest tak samo to tak jak ktoś wyżej pisał... kopnij ją gdzie trzeba :) tego kwiatu jest pół światu :)

Gość marchewwka
Przede wszystkim sprawdź w słowniku znaczenie słowa "bezinteresowny", bo źle go używasz. A po drugie to, że się z Tobą kontaktuje nie musi znaczyć od razu, że jest do skreślenia, bo od razu na pewno o Tobie nie myśli, a już na 100% będzie tam zdradzała. Są różni ludzie, mają różne potrzeby, niektórzy nie mają w zwyczaju latania z telefonem przy tyłku i odpisywania od razu na wiadomości. I nie ma w tym nic złego, że mają inne przyzwyczajenia i nawyki od Ciebie. Ale przecież najłatwiej to kogoś pojechać z miejsca zamiast próbować zrozumieć. Kolejna sprawa jest taka, że nie związek to nie handel wymienny. to, że Ty coś dajesz od siebie, nie znaczy, że to samo i w takiej samej wg swojego wartościowania ilości musisz otrzymać. To, że dajesz coś od siebie, to Twoja dobra wola i nie możesz wymagać, że ona Ci to wynagrodzi. Możesz tylko liczyć na wzajemność a jak jej nie ma i jesteś pewny, że jest to zamierzone jej działanie, to ją zostawić.

Gość ooo shit
tak tak, to powiedzenie, ze tego swiatu jest pol kwiatu jest tak idiotyczne, ze az żal komentowac.. zrozum ja nie jestem taki jak wy, kiedy mam kobiete to jestem skupiony tylko na niej, nie interesuja mne inne i nie chce jej zmieniac-wiec sram na te inne kwiaty (pomijam fakt, ze 80% innych kwiatow to dziewczyny na ktore nawet nie patrze) a te pozostałe 20% w 90% są zajete.. i znajdz teraz te naprawde atrakcyjne warte zachodu, ktore do tego są wolne.. zajebiscie trudno znaleźc fajna dziewczyne co do niej.. powiedzialem jej, ze mnie to wkurwiło i nie podoba mi sie to, na co ona skwitowała, że w takim razie kończy rozmowe bo podniosłem jej cisnienie.. :O i niby jak to rozumieć?

Gość należy to rozumiec
w ten sposób , że ma cie w dupie nie zalezy jej na tobie ani na kontynuowaniu znajomosci, ma to gdzieś jest tak pewna tego, że bedziesz pisał, wydzwanial, a kiedy wróci przybiegniesz jak piesek żeby ją zobaczyc, że pozwala sobie na takie zachowanie wobec ciebie wniosek : zmień dziewczyne, tej na tobie nie zależy

Gość Koszule w prążki
to smutne ale kobiety wlasnie takie sa jak opisuje autor

Gość dgfgdgdf
Wiedzialy galy co braly

Zastanow sie autorze: jesli wyjechala z kolezankami nad morze, zeby odpoczac, to dlaczego zatruwasz jej zycie ? Przestan ja kontrolowac na kazdym kroku i domagac sie, zeby dzwonila do ciebie. Ten wyjazd obojgu powinien przyniesc korzysci. Czasami trzeba "odpoczac" od partnera, pojechac gdzies bez niego, zatesknic..Ty nie pozwalasz jej ani na wypoczynek, taki, jaki sobie zaplanowala, ani na to by zatesknila do ciebie. Pilnowanie "swojej własności" nigdy nie jest dobre bo człowik nią nie jest, ponadto ma swój rozum, swoje uczucia, swoje pragnienie. Ty byś chciał, żeby ta panna podporzadkowala sie tobie calkowicie, i bez szmerania, ale to niemozliwe bo mamy XXI wiek. Pozwol jej na swobode ruchow, ona ma prawo wypoczywac bez ciebie i tak jak chce. A tobie przydalo by sie nieco pokory chlopczyku bo gdyby chciala zdradzic, to zrobila by to przy tobie i nawet bys o tym nie zdarzyl pomyslec.;)

Chłopcze, używaj słów, których znaczenie rozumiesz. Sprawdź w słowniku, co oznacza słowo: "bezinteresowność" a później zastanów się nad własną głupotą.

I przy okazji, jak zmieniasz nicki (na melanholik), nie popełniaj TYCH SAMYCH BŁĘDOW. "Bez uczuciowe" pisze się ŁĄCZNIE. Tak, tak... Wakacje się zaczęły i gimnazjalisto-licealiści nudzą się w domu.

Autorze w końcu zobaczyłeś jakie kobiety są naprawdę. Myślałeś że to uczciwe, wierne, wrażliwe, skromne istotki, nic bardziej mylnego. Każda jest wyrachowaną suką i dobrze że w końcu się o tym przekonałeś.

powiedzialem jej, ze mnie to wk**wiło i nie podoba mi sie to, na co ona skwitowała, że w takim razie kończy rozmowe bo podniosłem jej cisnienie.. i niby jak to rozumieć?" no jak to rozumieć ;) normalnie ... nie byłes nigdy nad morzem ? nie wiesz co jest grane w nadmorskich kurortach ? Tym bardziej że 3 laski pojechały sobie same ... Myślisz że one tam pojechały tylko na opalanie i kąpiel morską ? a do tego jeszcze im przeszkadzasz oceniać fajnie zjaranych ratowników Daj spokój z tymi telefonami do swoje panny :P nie wyczuwasz że jej psujesz pobyt , ona nie ma czasu na gadki z tobą bo i po co gadać z taką fujarą :P

Regres - po co gadać z upierdliwym facetem, który bez przerwy mówi to samo i zatruwa życie ? Czego można spodziewać się po autorze, jeśli dzwoni lub wysyła bez przerwy sms-y z zapytaniem: co ona tam robi ?

Gość ooo shit
Jestescie załosne.. wlasnie widac jakie sa kobiety najlepiej zero kontaktu z facetem bo on sie nie liczy, jedziecie sie zabawic bez niego i tyle ja gdy gdzies wyjezdzam to bardzo oczekuje kontaktu od mojej kobiety, ciagle o niej mysle i chce z nia czesto rozmawiac a Wy?? wy po prostu macie na to wyjebane.. po drugie.. nie jestesmy ze soba 5 lat by miala ode mnie odpoczywac... jestemy dopiero 2 miesiace, a to jest okres w ktorym ludzie chca jak najwiecej ze soba czasu spedzac bo dziala to wstepne zauroczenie i jeszzce jedno, zatruwam jej zycie?? co za bzdury.. jest tam od czwartku i wysłałem jej raptem 3 smsy, jeden w piatkowy wieczór, drugi we wczorajszy wieczór i dzisiaj rano... to jest zatruwanie zycia?? NO KURWA BEZ KPIN widac jakie z was bez uczuciowe i bezinteresowne gówinane stowrzenia

Gość nie no szok, co za ludzie...
Jasne, jakby facet się tak zachował, to byłoby od razu: bądź cierpliwa, czekaj, daj mu wolność, nie osaczaj go, jak kocha, to się odezwie, mężczyzni czasami potrzebują swobody, a i tak mocno kochają... A jak w taki sposob zachowala sie dziewczyna, to od razu komentarze, ze trzeba ją kopnąć w dupę! Ale z was hipokryci! Autorze, masz wrzucic na luz! twoja dziewczyna swietne sie bawi, ale jak wroci, to bedzie twoja, a ty twoja zabroczoscia mozesz ją tylko zniechęcić i zupełnie ją stracić! Myślisz, ze masz prawo zamknąć ją w klatce? nie masz! i powinenes jej ufac...!

Gość ooo shit
Jestem bardzo kurwa ciekawy jak wy byście sie czuły gdyby wasz facet pojechał sobie na tydzień do Mielna na konkret balety, i zupełnie sie z wami nie kontaktował, nie odpisywał na smsy.. nic.. ponieważ byłby zajęty imprezami i dziewczynami ktore by tam poznawał... chociaz... znajac was to prawdopodobnie byście miały na to tez wyjebane, bo byscie w tym czasie sie zabawiały z innym facetem w swoim miescie ehh tak bez uczuciowych stworzen nie ma na tej planecie wydaje mi sie

To ty jestes egoista, nie ona. Znasz ja krótko, kontrolujesz ją i wymagasz pośięcenia oraz tego, żeby myślała o tobie. No, nie przesadzaj chłopcze. Nikt nie jest w stanie myśleć o kimś 24 godziny na dobę, nawet ten, kto naprawdę kocha. :D