Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafafag44

spalilem sie na sloncu, prosze o pomoc

Polecane posty

Gość fafafag44

bylem caly dzien nad morzem i sie spalilem, za duzo slonca nie wolno boje sie, ze dostane raka. prosze o pomoc i czy Wy mieliscie podobnie ?

Gość ciemną nocą na ulicy
a jak mamy ci niby pomóc?

Gość No ale chyba tak
doszczętnie się nie spaliłeś? W końcu piszesz. Przeżyjesz. A następnym razem kąpieli słonecznych zażywaj z dobrym filtrem w kremie.

Gość Fakir pump
Racz łaskawie nie podqrwiać uczestników dyskusji jacy siedzą niestety gdzie indziej, gdzie jest kijowo jednym słowem,opowieściami o całodziennym leżakowaniu na plaży przy takim upale:classic_cool:

Jak robisz jaja to jesteś kiep a jak inaczej to najlepsza maślanka na obolałe miejsca.

Gość fafafag44
okladalem sie kefirem ale nie pomaga tak jak zimny prysznic. nie wolno tak dlugo lezec na sloncu plywalem tez na materacu i mi sie plecy przyjaraly, bo na wodzie najbardziej bierze

Gość Fafafag44
Tak generalnie to starałem się śladem naszych polityków opalać nago i opalić te części ciała jakie zwykle nie są wystawiane na słońce na codzień w tym i moje jędrne y gładkie niczym aksamit pośladki...na widok,których panie w średnim wieku ku zawiści mej partnerki popiskiwały z podniecenia. Problem w tym,że chyba przedobrzyłem bo mój tyłek wygląda na kawał węgla drzewnego. Znajomi twierdzą,że to nawet fajnie bo dziś wieczorem grill będzie więc trochę odskrobią mi na opał ale mi się to nie podoba.:O Teraz leje na pupe zimnego browara a pewna zapoznania świeżo pani(businesswoman)zlizuje mi go w pocie czoła:classic_cool: ps no i co z tym tyłkiem robić? Dajcie jakąś radę!

Gość Fakir pump
To interesujące ale z naukowego punktu widzenia raczej nie możliwe. No chyba,że opalałeś zadek via lupa:classic_cool: ale byłoby to dziwne bo nic nie czułeś:classic_cool:

Gość Po prostu Ania
moze zaskocze ale powiem szczerze najlepiej smarowac spirytusem...bardzo koi.... Bylam w szoku...ale naprawde dziala!

Gość Fafafag44
Uwielbiam taniec w słońcu na plaży, nago,naoliwiony gdy kobiety masuja me rozgrzane promieniami najbliższej nam gwiazdy muskuły. Kiedy ta rozkosz zaczyna boleć wtedy zanurzam się cały w zimnej morskiej wodzie aby dryfować.:classic_cool:

Gość Fafafag44
Spirytusik powiadasz?:classic_cool:

Gość Ultra Violetka
Ja też dziś byłam na plaży od dziewiątej i jestem bambosexybejbehebanova100%Na koniec mój Alex wrzucił mnie(ALEX ty Mój ogierze lovciam Cię👄)całą do wody. Wczoraj wieczorem urwaliśmy się Jampresski na plażę i kochaliśmy się trzy h. A Morskie fale pięściły mą pupę. Ach cóż za piękne doznania. Teraz jedziemy na kalmara. Alex zna taką fajna restauracje pod kurortem gdzie siedzimy. Wiezie mnie tam swym Audi S8 quattro 400km.❤️ loffciam was i mam nadzieję,że się tu dobrze bawicie na coffie

Gość Kapitan Yglo...
Wydziurkowałbym jakiegoś szczura lądowego. Kto chętny tu?

Gość Super Marynarz
Jest tu jakąś pupcia chętna by zlicać malibu z mego kaloryfera?(50cm biceps,40cm przedramię,wzrost 195cm,masa120kg,tylko 4%tkanki tłuszczowej). Leże na plaży w Sopocie. Gdy którąś mnie znajdzie-po wszelkim kłopocie! Tylko szybko albowiem za cztery dni rejs na polinezje francuską mam(a tam nie takie będę brał):classic_cool:

Gość mamuśka_______________________
maślanka albo kefir, najlepsze, żadne tłuste kremy!!!

Gość hxdfrth
Idź kup sobie w aptece fenistil :) Skóra przestanie cię piec, ochłodzi się, ulga natychmiastowa... polecił mi to lekarz z rodziny jak się zjarałam na słońcu, a więc warto zainwestować ! :)

Gość Kapitan Fraktowca
Taniec w Słońcu i chłód Wody. Ulga jaką niesie ze sobą morska bryza. I te wieczory. To napięcie,że być może dziś spotka się miłość swego życia. A love this game! Dziś właśnie rozpoczynam urlop i będzie wspaniale! Pije teraz leżąc na płatnej plaży gdzie mi nikt nie przeszkadza za wyjątkiem kilku hosstess schłodzone Mojito z lodem. A wy?

Gość X-pensive Gift
A my na to jak na lato!!! 🌻