Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TajaJednaStad

jak to jest z facetami

Polecane posty

Gość TajaJednaStad

Mój chłopak byl przede mna z dziewczyna, która ponoc zalazła mu nieźle za skórę, okłamywała, coś kręciła itp. Na koniec zerwali w bardzo niemiłych okolicznościach i ona go wyzwała. Mówił że to była najgorsza z jego dotychczasowych dziewczyn. Jak schodziło na jej temat - raptem kilka razy to sie bardzo denerwował, byl zły itp. Mam pewne przeczucie że musi mu chyba nadal na niej w jakimś sensie zależec skoro takie emocje budzi u niego ta dziewczyna. Jak to jest? Wydaje mi sie że gdyby nic już nie znaczyła to by nie wzbudzało w nim takich emocji. Ona jest ładniejsza ode mnie.

Gość taki jeden 6666666666
ona jest ladniejsza ode mnie hehe to ci sie udalo

Gość TajaJednaStad
prosze niech ktos sie wypowie. Nie chce sie obudzic z reka w nocniku ze jak ona sie odezwie to on do niej poleci:/

Gość TajaJednaStad
:D no jest co tu kryc, choc to ponoc kwestia gustu. Na pewno bardziej pewna siebie:P

Gość puppe
może porozmawiaj z nim szczerze. powiedz że chcesz wiedzieć co i jak. chcesz się dowiedzieć na czym stoisz.

Gość TakaJednaStad
Porozmawiam z nim na pewno. Ale chciałabym tez posłuchać jakie są Wasze opinie. Wydaje mi sie że skoro sie tak emocjonuje i złości na nią to musiało mu na niej bardzo zależeć. Może to ona go rzuciła anie on ja jak to utrzymuje. Mówią że między miłością a nienawiścią cienka granica.

Gość fujara12
Sama napisałaś że mu zalazła za skóre. Ma jej serdecznie dosyć. Po prostu wpienia go wspomnienie o niej i pewnie jak by mu się nawinęła pod ręke to może dostałaby i z garsci. I co ztego że ładna jak głupia on to widzi i wie. A Ty pewnie nie jesteś miss świata, ale dlaniego najpiękniesza. Nie drąż tematu i niewpieniaj go bo rykoszet trafi w Ciebie.