Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juznaswoim

gdzie zamieszkaliście po ślubie???

Polecane posty

Gość juznaswoim

u rodziców ,? we własnym m? na wynajętym? pytam tak z czystej ciekawosci , bo ja po ślubie mieszkalam 2 lata z rodzicami , a potem poszlismy na "swoje". ciekawe ile jest jeszcze takich osób? przeciez nie kazdego stac odrazu na wlasne lokum...

Gość pomozcie dziewczyny
ja nie jestem jeszcze po slubie. ale jak juz bede to zamieszkamy na swoim, niewazne gdzie byle razem jako mlodzi malzonkowie. mam swietnie uklady z rodzicami ale oni tez sa zdania ze mlodzi powinni mieszkac sami nie z rodzicami i nie z tesciami, ze predzej czy pozniej nie wyjdzie im to na dobre. lepiej na ciasnym ale wlasnym, moze byc wynajmowanym. nie pieprzy sie wam nic skoro mieszkacie z rodzicami? nie wtracaja sie? nie odpowiadja sie za jednym lub drugim?

Gość nie wyobrazam sobie mieszkac
my wynajmujemy mieszkanie i budujemy sobie dom :) po slubie jak i przed mieszkalismy w wynajekym przez nas mieszkaniu :) od rodzicow pepowiny odcielismy sie juz lata temu :P np. nie wyobrazam sobie brac slubu za rodzicow pienidze a pozniej mieszkac u nich :P my sami odlozylismy na slub, zrobilismy wszystko po swojemu :) pozniej wrocilismy do naszego wynajetego mieszkania a w miedzyczasie budujemy nasz domek :) teraz dobralismy kredyt, bo oszczednosci sie skonczyly..ale wiele udalo nam sie zrobic z odlozonych pieniazkow :) :P