Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaaa24

dziwny dystans nue wiem juz co myslec

Polecane posty

Gość kiniaaa24

witam Was o tej poznej porze. sprawa wyglada tak, kumpel mojego ex faceta zawsze mi si epodobal , ja jemu tez ( tak sądze) ale oprocz mnie wszystkie inne dziewczyny jego kumpli traktuje tak samo , koketuje , rozmawiam usmiecha sie etc , przejde do Naszych relacji. On jest typem intelektualisty ktory uwielbia rozmowy i to go kreci najbardziej powiedzial mi kilka razy ze swietnie mu sie ze mna rozmawia czesto sie smiejemy razem i ogolnie swietnie se dogadujemy ( on jest sam) Nie rozumiem jego zachowania: Pisze do mnie czasem eska z zapytaniem co slychac , albo tak po prostu , ja jako ze jestem mila osoba zawsze odpisuje i tu sie zaczyna problem o ktory chce zapytac on pisze pyta co u mnie , ja mu odpisuje i cisza juz nie odpisuje ( a to dziwne bo innym od razu pisze ,a mnie traktuje tak "wyjatkowo", za jakis czas znowu to samo, zawsze mi pomaga bardzo chetnie o co go nie poprosze to zrobi ale nie wiem co sadzic o tym dystansie i skad sie bierze , jak go pokonac ?? jak go wyczuc ? czasami mam wrazenie ze jest kumplem mojego ex i boi sie zakochac albo cos w tym stylu Prosze o pomoc bo zalezy mi na tym "dziwnym facecie "

Gość kiniaaa24
podnosze ;)

Gość łoooooch
💤

Gość kiniaaa24
loooch tez bym ziewala ale my mmy po 25 lat a nie 15

Gość kiniaaa24
prosze o jakas pomoc

Gość mandolina_bez_wina
No ja właśnie przerabiam podobny przypadek. Gdy mu coś opowiadam mówi że mamy dużo wspólnego, gdy odprowadził mnie do domu powiedział "to tu mieszkasz... dobrze wiedzieć :) ", smsujemy aż nagle traci zainteresowanie na jakiś czas, by znów się uaktywnić i narobić mętliku. I właśnie wkurzają mnie te smsy - nagle sam urywa nie odpisując już. Gdy widzimy się w gronie znajomych to do wszystkich kumpelek zagaduje, a potem mi pisze smsy i proponuje np. spacer. Ja to traktuję na luzie i niezobowiązująco, ale wkurza mnie ta jego niestałość. Powoli wybijam go sobie z głowy. Tak myślę autorko, że ci "nasi" faceci sami jeszcze nie wiedzą czego chcą. Ale zarazem nie chcą definitywnie zamykać furtki, bo a nuż... Never ending story z nimi :p

Gość kiniaaa24
no wlasnie a moze ktoras z Was dziewczyn miala podobny przypadek i wie z czym to jesc :)

Ja taką sytuację nazywam 'zanadrzem', bo nigdy nic nie wiadomo, więc po co mają palić za sobą mosty? Przecież można mieć 'zanadrze' :P Znam z autopsji :D Wypraktykowała jedynie to, że pisząc sms-a należy tak go sformułować, by wymagał odpowiedzi... :D

Ja mam tylko jedną koleżankę i tak z nią właśnie pisuje. Przeważnie ona nie odpowiada na drugiego maila ;). Ona za mną nie szaleje stąd takie zachowanie a nie inne. Moja rada napisz sama czasem do niego i zobacz :) czy odpowie i co odpowie.

Gość kiniaaa24
tak wlasnie robie , jak odpisuje to bardzo milo . nigdy sie mu nie narzucaam bo nie ma nic gorszego , tylko tak sobie mysle ze jesli sie boi moze odrzucenia albo czuje sie lojalnie wobec mojego ex ( albo nic nie chce ;) ) to pytanie do Was jak go rozruszac , wieje od niego straszna tajemnica a to mnie doprowadza do szalu , ale tego przyjemnego szału ;)