Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczeksmutny2568678

przez swój wygląd i charakter jestem nadal 25 letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość prawiczeksmutny2568678

mam 25 lat. jestem typowym szczurkiem w okularach, chudym, dość niskim i bardzo nieśmiałym, dlatego nigdy nie miałem dziewczyny i się Mieszkam na stancji z takim znajomym w moim wieku. on jest bardzo przystojny, umięśniony, trenuje jakieś sztuki walki do tego bardzo inteligentny i wygadany. ja niestety wyglądam przy nim jak dziecko pomimo że jesteśmy w tym samym wieku. On praktycznie co noc sprowadza jakąś panienkę i ją bzyka. Kilka razy wyszedłem z nim mając nadzieję, że poznam jakaś dziewczynę. Dziewczyny to sie lepily do niego jak pszczoly do miodu. Siadaly na kolanach, lapaly za tylek, kladly rece na kolanach itp. Kiedy ja chcialem z jakas pogadac to mnie zbywaly. zawsze wczesniej wracalem bo wiedzialem ze nic z tego nie bedzie. Kilka godzin pozniej wracal moj kolega z panienka ktora sobie upatrzyl i ja bzykal. A ja przewaznie wszystko slysze. Od kiedy jestem z nim na stancji to zdazyl przeleciec z jakies 20 panienek a ja ani jednej w swoim zyciu. najgorsze jak slysze jeki jak sie bzykaja. Wtedy nie potrafie o niczym innym myslec jak o seksie a masturbacja mi juz nie wystarcza.

Gość Morze ty jestes piotrek
potasiak co poznawalismy sie pod zdunskawola ty mieszkales naprawde tak , na ? tys ?

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Samcem alfa jest on i nie monogamicznym! Poligamiczny mąż to z niego nie będzie! Alimenciarz i kobieciarz rasowy!