Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrona008

zazdrosna o przyjaciolkę chlopaka

Polecane posty

Gość zazdrona008

moj chlopak ma przyjaciolke ktora mieszka 40km od naszego miasta..wmaire czesto sie spotykaja. on do niej jezdzi a ona do niego. zdarza sie ze sa nawet sami w domu. mowil ze jak przez dluzszy czas sie nie widza to ona rzuca sie mu na szyje. rozmawiaja o wszystkim.ona teraz nie ma chlopaka a mi sie wydaje ze oni sie caluja. ostatnio jak mi powiedzial ze ogladali film odrazu sobie pomyuslalam ze siedzieli objeci i dawali buziaczki. a jak razem gdziec ida to objeci. chcialam ja poznac a on mowi ze kiedys:( nieznam jej i nieiwdzialam w rl ale moj kolega z klasy ja widzial i mowil ze jest bardzo ladna. nieiwem czy sobie cos ubzduralam czy juz wpadam w obsesje...boje sie ze on mnie kiedys zdradzi z nia :(

w normalnym związku nie ma tej trzeciej osoby i jakiejś przyjazni pomiędzy nią a facetem. Lepiej nie brnij zbyt daleko w twn związek, bo to nie wróży niczego dobrego...

ja bym na takie numery nie pozwoliła, tym bardziej, że nie chce jej przedstawić, postawiłabym ultimatum....

kopnij go w dupe ja nie mowie ze chłopak ma byc zamkniety w klatce moze miec kolezanki ale nie tak ze nawzajem sie odwiedzaja jesli juz niech bierze ciebie.ja bym postawiła warunek albo z nim jezdzisz do niej albo niech wybiera ona albo ty.

Gość a niech zdradza
zobaczysz wtedy ze jest gowno warty. Ja tez swego czasu bylam zazdrosna a teraz stwierdzilam ze nie ma sensu bo i tak nic tym nie zdzialam, jak chce isc to i tak pojdzie.

Gość zuzuzuz
Moim zdaniem nie powinnas mu zabraniac przyjazni z kimkolwiek, ale trzeba wytyczyc jasne granice. Porozmawiaj z nim powaznie, powiedz co Ci przeszkadza, np. ' nie mam nic przeciwko Twojej kolezance, ale nie podoba mi sie fakt, ze umawiacie sie na spotkania beze mnie.' Zaproponuj spotkanie w trojke, obejrzyjcie RAZEM film. Sama musisz te granice wytyczyc. Gdy chlopak dalej bedzie sie z nia spotyka, co gorsza, za Twoimi plecami- sprawa jest jasna- zaslugujesz na kogos lepszego. Powodzenia!

Gość a mnie sie wydaje
ze on chce miec was obie. Ma cos na sumieniu dlatego tez boi sie was zapoznac.

Ah, te przyjaciolki! :D Sorry, ale to chyba samo mowi za siebie. Nie wiem czego szukasz na forum. Ze Ci powiemy to, co juz od dawna podejrzewasz? No i pewnie masz racje.