Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sindeplippa

Moja koleżanka studiuje dwa kierunki i mowi ze jej ciezko!!!

Polecane posty

Gość Sindeplippa

Robi zaocznie niemiecki na prywatnej uczelni, studia II stopnia, i zaocznie magisterskie na uniwersytecie ekonomia i mowi ze jej ciezko!! Kurde co to za studia!!?? Kazdy moze je zrobic i niech nie pierniczy ze ciezko! Przeciez to nie dzienne tylko oba kierunki zaoczne a poza tym to nie licencjat tylko studia II stopnia gdzie sie uczyc juz nie trzeba!!! Wkurzaja mnie tacy ludzie! A w ogole to nie pracuje wiec ma duuuuuzo czasu!

Gość Douuda doudda
I co w zwiazku z tym??

Gość princesre
To powiedz jej ze by pracowala.

Gość pdlpl
robie 2 kierunki, 2x1 rok, jeden dziennie, drugi zaocznie. jest masakra ;) ale brnie sie jakos do przodu. szkoda tylko, ze odpada mi jakakolwiek praca przez najblizesze 2 lata, no bo kto by przyjal pracownika 'na co drugi weekend' ;D ;/ fakt, ze II stopien to nie to samo co I szy. zawsze moze byc gorzej ;)

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Na wakacje niech pracy zarobkowej poszuka albo odbędzie staż płatny czy praktykę . . .

Gość Kinia pereret
Wiesz.. na studiach nie jest latwo. Ja robie jeden kierunek zaocznie i padam czasem na ryj. A co dopiero dwa kierunki... Ogolnie mysle ze nie powiunnas obgadywac swojej kolezanki.

Gość Lindsadyaa
I co ci do tego? Co cie obchodzi co ona robi???