Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traaalala la

jakie jest dobre uzasadnienie na przedluzenie stazu?

Polecane posty

Gość traaalala la

pisze wlasnie takie podanie i nic sensownego nie przychodzi mi do glowy. mam pare pomyslow ale nie wiem jak je ladnie ubrac w slowa. pomozecie mi? mysle ze moglabym napisac min ze wybieram sie teraz na studia i bede studiowac to, czym teraz zajmuje sie w pracy, czyli chce pracowac zeby zdobyc doswiadczenie. ale jak to ladnie napisac?

Gość traaalala la
nie badzcie dziady, pomozcie mi !

Trudne pytanie jak na taki upał :D Napisz, że wiążesz z tym stażem swoje plany zawodowe na przyszłość i zależy CI na zdobyciu jak największego doswiadczenia w tym kierunku, oprócz wiedzy teoretycznej, którą zdobędziesz na studiach. Coś takiego, ładnie ułóż ;)

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
jak jesteś taka tępa i nie wiesz jak napisać uzasadnienie to tępiej odejdź i nie zajmuj miejsca mądrzejszym

Gość traaalala la
moze byc? Prośbę moją motywuję chęcią podjęcia dalszej nauki w kierunku, który odpowiada charakterowi pracy, którą obecnie wykonuję. Zależy mi na zdobywaniu dalszego doświadczenia, które w połączeniu z wiedzą teoretyczną zdbytą na studiach, sprawi, że w przyszłości będę mogła swobodniej poruszać się po rynku pracy.