Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanetta

Koniec futbolowej histerii... nareszcie!

Polecane posty

Gość Sanetta

Nie wiem jak Wy, ale mnie juz naprawdę zaczynały denerwować te mistrzostwa. Nie to, żebym miała cokolwiek do sportu i do piłki nożnej, ale moim zdaniem, ta cała gorączkowa aura jest mocno wyolbrzymiona i przesadzona. Słyszałam, że Holendrzy i Hiszpanie robili masowe najazdy na kościoły, ażeby się pomodlić w intencji wygranej - w jednej sekundzie stali się tak gorliwymi katolikami? Czy bójki między kibicami (raz omalże nie doszło do śmierci), to wzajemne obrzucanie się błotem, kłótnie między piłkarzami, oszczerstwa, wieczne unoszenie się pretensjami. Tak jak w przypadku Howarda Webba. Holendrzy są na Niego wściekli, bo co?! Bo nie przepuszczał im brutalnych fauli???? Mało tego, Hiszpanie też mają do Webba wonty, kurna, zamiast siedzieć cicho i podniecać się tym swoim trofeum o które tak walczyli, to będą jeszcze unosić się pretensjami, między młotem a kowadłem. Były pretensje, że zatrzymał akcję, kiedy jeden z Hiszpanów dostał z buta w klatkę piersiową i gruchnął na ziemię. Ale gdyby pozwolił im grać dalej, to TEŻ by były zarzuty i wielkie fochy, jaki to niewrażliwy, zimny drań, nie dba o graczy. I ogólnie czuję pewien niesmak po tych całych mistrzostwach ale cieszę się, że mamy to z głowy i na jakis czas będzie święty spokój, może ludzie zaczną dostrzegać coś innego poza piłką i wuwuzelami!

Gość psychofanka Hiszpanii
A mi smutno, że to już koniec :( :( :( O co ci chodzi, z tym że od razu zrobili się gorliwymi katolikami? Przecież Hiszpanie są katolikami, a Holendrzy protestantami, czyli też chrześcijanami. Hiszpanie nie mają do niego żalu, tylko Holendrzy, bo niby spalony był, a jak ty to powiedziałaś-Hiszpan dostał z buta, to nikt się nie doczepił, że Holender powinien dostać czerwoną kartkę.

autorka mówiąc że ,,stali się gorliwymi katolikami" miała chyba na myśli, ze te mistrzostwa tak ludziom poprzewracały w dupach, że nagle zaczęli się modlić, chociaż wcześniej tego nie robili. nie chodziło tu o wyznanie:)

Gość Sanetta
misiu gogo, dokładnie:)

Gość Sanetta
Twoja ortografia robi wrażenie, nie ma co

Gość tu wszyscy tak maja
:D

Gość Sanetta
ano w sumie tak, racja:( Smutne.

te MS byly porazka slabe mecze slabe widowisko Boje sie ze ME org przez PL I uk beda na takim samym zenujacym poziomie Tyle tylko wiecej afer zwiazanych z kradziezami,pobiciami i problemami org :) Oby nam ich nie odebrali bo wstyd na caly swiat

Gość SaTa
a tam wstyd. Ja już mam na to wszystko wyrąbane

Gość piiiszczałka
Kolejne dopiero za 4lata :( Nie wytrzymam! :( :( :( Pocieszam się, że za 2lata(i tak długo) ME. Moim zdaniem co 2lata powinny być Mistrzostwa Świata i co 2 Europy, ale tak pewnie nie dałoby rady :(