Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol_ek2_20

Dziewczyna sie popłakała i obraziła, ale chyba przesadza?

Polecane posty

Gość Karol_ek2_20

Jesteśmy od 4 miesięcy, seks uprawiamy od ponad trzech. Dobrze było, ale ona mało śmiała. Zawsze tak klasycznie było, ale ona wstydliwa. Ale jej się seks podoba i lubi to. Uznałem w weekend po procentach, że trzeba coś jej nowego pokazać. Zaczęło się normalnie, ale jak się rozkręciłem. Włożyłem jej w tyłek, nie protestowała. Jak wkladałem, ale później zaczeła. Nie chciałem przerywać i chwile ja posówałem, byłem na niej.... dobrze było.... ale po wszystkim sie rozpłakała. Powiedziała że nie chciała, że jej to niby na siłę zrobiłem. Miała pretensje, ale jak dla mnie to bez sensu. Wiem ze ona lubi jak facet dominuje i jak jest trochę po faceta myśli. Obraziła się, ale nadal się do mnie odzywa. Przeprosiłem ją i powiedziałem że kupię jej kwiaty. Ma za 3 dni urodziny, trochę zbastowała. Czy ja jej coś złego zrobiłem, czy się ze mną po prostu drażni? Uważam że się drażni, wkurza mnie to?

Gość Karol_ek2_20
Uważacie że to nie tak powinno być, że źle wyszło? Uważam że dziewczyna się drażni, a wyszło to co wyszło. Źle nie było, nic złego się nie stało. Jesteśmy razem, więc to norma. Wkurza mnie jednak jej podejście, i drażnienie się ze mną. Dlaczego kobiety się lubią drażnić?

Gość za szybko posszliscie
do lozka gownirze

Gość bogdan-25
Jak gówniarzu dorośniesz, to zrozumiesz, że nie robi się tego co dziewczyna nie chce. I nie uprawia się seksu po pijaku.

Gość qwertyqwertyyy
dupek :O

Jak mogłeś zrobić jej coś skoro protestowała? Trzeba było wyciągnąć ku88sa to by problemu nie było. Zwykły gnojek z Ciebie.

Gość hurkamatanga
Przeprosiłem ją i powiedziałem że kupię jej kwiaty. co za obietnica :p

Gość duupek jestes
to kup kwiaty i przepros a nie objecuj. Co to jeste polityk, pewnie z PISu co ino objecuje !

Niech to będzie dla Ciebie nauczką że 'dominacja' też ma swoje granice. A jeśli to zrobiłeś wbrew jej woli, to już się 'gwałt' nazywa także miała prawo się poczuć urażona i obrazić.

Gość bajalala
ku***,gdyby mój chłopak na siłę chciał seksu (tymbardziej po pijanemu) to chyba bym mu strzeliła tak że by padł i nie wstał,też bym była wkurzona na jej miejscu, dominator się znalazł,myślisz że jak jesteś facetem i jesteś silniejszy to Ci wszystko wolno? zastanów się dzieciaku co robisz,dziewczyna pewnie zapamięta to do końca życia...;/

Gość ale z ciebie dupek
kiedys z mim chlopakiem probowalsmy w tylek ale mnie po prostu tak bardzo bolalo ze az sie poplkalam ale tylko na chwile wszedl za moja zgoda nie chcial nic zlego sama bylam ciekawa, bol byl niesamowity nie myslisz ze ja tez moglo to bolec?? nawet nie spytales czy mozesz wejsc, a kobiety to cenia u was buraki jk pytacie o zdanie choc troche

Gość 6/10 za spory
i konkretny odzew

Gość ale z ciebie dupek
ja bym sie do ciebie wiecej nie odezwala, protestowala a ty tylko swoj poped chciales zaspokoic, egoisto jeden