Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazana na porażkę

Ja to mam dopiero przesrane. I co ma taki człowiek jak ja począć????

Polecane posty

Gość skazana na porażkę

Faceta mieć nie będę, bo jestem chyba aseksualna Zwierzęcia mieć nie będę, bo mam uczulenie Nie będę mieć pieniędzy/dobrej pracy, bo jestem za głupia i zbyt leniwa Dziecka też mieć nie będę, bo nikt mi nie przyzna adopcji :O

Gość peperoniiii
zabij sie

Gość będziesz mieć siebie
i będziesz wolna - możesz robić, co chcesz!

Gość skazana na porażkę
staszek, właśnie mogłam jeszcze dodać, że jestem pijaczką :O

Gość arrleta
mam podobnie jak ty droga autorko

jak jestes pijaczko to dzieciaka mozesz miec po pijaku ktos cie zar*** i bobas jest

Gość mr hands aka kenneth pinyan
lubię aseksualne, sam mam niewielką potrzebę seksu, więc możesz zostac moją dziewczyną, mam 1,80 i waże 83 kg :)

Gość skazana na porażkę
arleta, a jak u Ciebie się to objawia? Wszystkie podpunkty do Ciebie pasują? johnbravo, naprawdę wątpliwa sprawa

Gość arrleta
1,3,4 podpunkt pasuje do mnie no i to ze czasem naduzywam alkoholu :P

Gość skazana na porażkę
samotny, no coś ty? :D Przegrałam jak nikt 😭

Chyba zbyt pesymistycznie na to patrzysz :) Zawsze możesz się schlać i poderwać jakiegoś chłopa :D

Gość arrleta
łącze sie z tobą w bólu :O a ile masz lat ?

Gość skazana na porażkę
johnbravo, no to chyba jednak mnie pocieszyłeś, bo może nie jestem pijaczką :D Nigdy mi się nie urwał film :D arleta, to faktycznie mamy podobnie, ale Ty możesz mieć choć zwierzę, które ja bym również chciała mieć. Zawsze to weselej by było :)

Gość arrleta
niby mogę ale mieszkam teraz z matką która jak na razie nie chce żadnego zwierzaka :( zresztą ostatnio umarł mój piesek to muszę sobie odpocząć

Gość skazana na porażkę
Irie, ja jestem raczej realistką niż pesymistką. Moja przyszłość będzie z pewnością samotna. A co do poderwania faceta, to powiem Ci, że to jest trochę bez sensu. Nawet mam aktualnie kilku adoratorów, ale po co mi to skoro i tak z tego nic nie będzie?

Gość skazana na porażkę
Też mieszkam teraz z matką, co nie za bardzo mi się uśmiecha :O Mam 21 lat, a Ty?

Gość arrleta
a to nie jest jeszcze z tobą tak źle może masz jakąś młodzieńczą depresje i ci z czasem przejdzie. ja mam 30 lat :O mam gorzej od ciebie

Gość oburzona wielce
zwariowalyscie? a macie raka? kogos umierajacego na raka? brak chleba na sniadanie? ciezko chore dziecko? jestescie bezdomne? kurde ja wiem, ze czasem sie dechciewa mnie tez, ale wiecie, ze inni maja dopiero tragedie dokola.... nauczmy sie cieszyc dniem

Skoro masz adoratorów, to nie jesteś aseksualna, a jeśli nie jesteś aseksualna to 1 punkt jest nieprawdziwy :)

Gość skazana na porażkę
To nie jest depresja. Z reguły mam wesołe usposobienie, a leniwa byłam od zawsze :O Po prostu jestem tego świadoma jak moje życie będzie wyglądać w przyszłości. JohnBravo, piszesz, że nie można być niczego pewnym, ale ja jakoś nie potrafię sobie inaczej tego wszystkiego wyobrazić. Inna perspektywa jest dla mnie wręcz niemożliwa.

Gość arrleta
no ja też jestem leniwa i zrezygnowana :(

Gość skazana na porażkę
oburzona wielce, nie burz się tak, bo nic nie wiesz o moim życiu. Napisałam jedynie o tym co mi uniemożliwia normalne życie w przyszłości. Więc chyba swoje oburzenie powinnaś skierować do innego tematu. Irie, aseksualizm oznacza nie wygląd danej osoby, a brak popędu seksualnego.

Gość oburzona wielce
to moze pomyslcie co możecie zrobic dla innych? może to pomoze wam odwrocic uwage od bezsensownego doła bez pokrycia?

Gość oburzona wielce
wiem co napisalas, szanuje twoj sumutek, ale naprawdę nie doceniamy dnia codziennego, nie mądrzę sie tylko wiem po sobie, co chwilę się na tym łapię, że narzekam bez sensu a gro ludzi ma dopiero poważne problemiska;(

Napisałaś, że jesteś aseksualna, a to oznacza nieciekawy wygląd, a nie brak ochoty na seks.