Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .ao t.

Jak bys zareagowala gdyby 26 letni facet nigdy nie mial dziewczyny

Polecane posty

Gość .ao t.

Gdyby wyszlo to na ktoryms spoktaniu? Pytalabys go dlaczego?

Gość .ao t.

Gość nie mam nicka
a po co się pytać? Przynajmniej masz pole do działania i możesz pokazać na co cię stać i co potrafisz, heh

Gość .ao t.
kto wtedy moze pokazac na co go stac? dziewczyna czy chopak? bo to wlasnie ja jestem tym 26 letnim facetem:)

Gość tez mi problem
moj kumpel ma 26 lat jest fantastycznym facetem, skromnym, przystojnym i inteligentnym po prostu jakos mu w zyciu tak wyszlo ze nie poznal fajnej dziewczyny a nie mial ochoty na romanse z byle kim. Czasami tak bywa i juz i nie ma o co pytac

27 letni kuzyn mojego Narzeczonego wlasnie ma 1 dziewczyne Nie polecam tego typu niedoswiadczonych mlokosow chlopak na wesele jej nie zabiera bo on chcialby pobawic sie na 2-dniowym weselu a ona wczesnie rano musi byc w pon w pracy na wakacje jej nie zabiera mowi jej ze jedzie na delegacje bo co on z nia bedzie robil pozatym jeszcze pewnie musialby wydac na nia troche pieniedzy jak zobaczyl moj pierscionek zareczynowy bylo haslo ze po co taki drogi bo jak sie poklocimy to odejde z takim drogim prezentem i w gole po co Moj facet sie ze mna zadaje przeciez po slubie jako prawnik zloze pozew rozwodowy i go wycyckam :(

Gość wszystkowiedzacanicniewiedzaca
Moj chlopak ma 26 lat i jestem jego pierwsza dziewczyna.i mam nadzieje ze ostatnia bo jest naprawde cudowny :)

Gość .ao t.
a dlaczego wczesniej nie mial dziewczyny? Czesto dziewczyny mowia, ze w takiej sytuacji jest duza obawa, ze facet bedzie chcial predzej czy pozniej sprawdzić jak to jest z innymi. I w sumie chyba mają rację, bo ja też myślę, że zwłaszcza jak uwierzę w siebie dzięki tej pierwszej dziewczynie a nie będę na sto procent pewny czy to ta-to będę chciał sprawdzić jak to jest z inna. Ale oczywiście tej pierwszej o tym nie powiem...

Gość nickonicko 2012
moj eks mial 26 lat jak sie poznalismy i jak sie później okazało byłam jego pierwszą....porażka,od takich najlepiej uciekać ,nie wierzcie w gadanie że nie miał czasu poznać kobiety ani też nie idzie na łatwe romanse!pierdu pierdu taki typ to poprostu nieudacznik życiowy ,bojący się kobiet,bojący sie życia i jak w moim przypadku bojący sie pracy,czekający na jakąś litościwą frajerkę ktora sie takim zajmie.nigdy więcej

Gość .ao t.
Ja też boję się życia, pracy a z ludzi to bardziej innych mężczyzn niż kobiet. Ale ten twój pracował? Bo ja staram się przezwyciężać moje jęki i pracuje, choć bardzo mnie to stresuje

Gość .ao t.

Gość .ao t.

Gość .ao t.

Gość teneryfaaa1
pomyślałabym sobie że to jakaś życiowa oferma tak szczerze mówiąc :O

Gość .ao t.

Gość fdsfdserws
zrobiłabym mu loda z polykiem , bo pewnie nikt mu nigdy nie robił

Gość .ao t.
i wiecej bys sie juz nie spotykala? No to ciekaw jestem jak zareaguje dziewczyna, z ktora obecnie sie spotykam. Przed nami drugie spotkanie. Sam nie bede nic mowil na ten temat ale jak cos zapyta to nie bede klamal. Czy lepiej zebym sklamal, ze mialem juz dziewczyne?

Gość teneryfaaa1
powiem tak: gdybym to usłyszała z ust faceta to z pewnością zastanawiałabym się nad tego przyczyną, pewnie bym zapytała... wiesz, to zależy od tego, jaki ogólnie jesteś w kontaktach z kobietami, jesli jesteś pewny siebie, masz powodzenie to nie miałoby to wpływu na dalsze spotkania, ale jeśli masz w sobie coś z fajtłapy, jesteś niesmiały, to to dodatkowo by cię pogrążyło. i tyle. sama wiadomość nie zrobiłaby na mnie takiego wrażenia żeby uzależniać od tego los tej znajomości, ale cała otoczka, jaką temu nadasz

Gość .ao t.

Gość eulaliaa
nie klam nie ma sensu i zcaznij zyc i nie marnuj swojego zycia i jej przy okazji

Gość .ao t.
Coz. Na jedne pytania tak a na drugie nie. Powodzenie mam u wielu bo jestem wysoki i podobno przystojny. Jakis bardzo niesmialy nie jestem choc zalezy w czym. W rozmowie ok ale np nigdy sie nie calowalem wiec w tym nie czuje sie mocny. Jakas fajtlapa chyba tez nie jestem-przynajmniej staram sie nie byc:)

Gość .ao t.

Gość teneryfaaa1
ok, nie kłam co do związku, ale jak jej powiesz że nigdy się nie całowałeś to jesteś skończony... ja bym chyba pomyślała że jesteś kryptogejem, aseksualny itd

Gość .ao t.

Gość .ao t.
w sumie reakcja chyba zalezy od dziewczyny. Ja moge nie mowic ale i tak moze poznac, ze nie umiem sie calowac

Gość .ao t.

Gość .ao t.

Gość .ao t.

Gość nickonicko 2012
a jak ledwo wsadzic to odrazu sie sfajdasz-po tym tez mozna poznac zes cnota ehh faceci dziekujcie ze baby sa takie durne bo w przeciwnym razie marny byłby wasz żywot