Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ProfesorZycia

JEDYNA PRAWDZIWA KSIEGA! ZDRADA... WYJASNIENIE, CZEMU TO PANIE SA WINNE

Polecane posty

Gość czarnucha77
panowie poprostu wybieracie nie te kobiety ,nie wszystko złoto co sie swieci ,działa to w dwie strony ale nie oszukujcie sie ten biznes ktory sie tak swietnie rozwija ,te agencje czy salony masazu dawno by upadły gdyby was tam nie było

Gość kubelwajgen
"Ja tego nigdy nie zrozumiem, dlaczego ewolucja nie dała kobietom mózgu." O kur... Mało z krzesła nie spadłem :D

Gość czarna dupa
dokladnie, biznes napedza wlasnie popyt. kiedy zaklad produkuje towary na ktore nie ma popytu, upada

Gość yyhyyyyyyyyyyyyy
Teraz faceci nie mają honoru i zasad , nie szanują rownież swoich partnerek życiowych .

Gość JokoKoko
Co za kurwa bzdura!!! Nigdy nie zdradziłam, żadnego faceta!!! Pomimo wielu adoratorów!!! I nie wierze aby którakolwiek doceniana i kochana kobieta zdradziła swojego ukochanego!!! To Wy faceci jak Wam sie laska spodoba i jest "łatwo dostępna" to idziecie z nią w tango!!!

''Co za k**wa bzdura!!! Nigdy nie zdradziłam, żadnego faceta!!! Pomimo wielu adoratorów!!! I nie wierze aby którakolwiek doceniana i kochana kobieta zdradziła swojego ukochanego!!! '' Nie ma kobiet które nie zdradzają. Są tylko takie, które jezcze nie zdradzily.

Gość enepenceeeeeee
buahaha kurwa uwielbiam to stwierdzenie, że "widocznie trafiacie na nie takie kobiety" TAAAK KURWA>... to ja sie pytam, gdzie sa te porzadne?? bo jakos kazdy z nas trafia na takie eh... dokladnie to co napisal arek, wszystkie kobiety zdradzaja, to tylko kwestia KIEDY to nastapi

Gość jem ziemniaki
kurwa napił bym sie piwa z autorem tematu!! gosc zajebiscie madrze gada a widac, ze czeresniaków i paszteriacnie z forum zabolała mocno prawda i próbuja na siłe to obalić... ehh nic z tych rzeczy moi drodzy, takie kwestia obala zycie, a wy realnego niestety nie macie :)

Gość rosomak
Panie i Panowie. Zwracam się do szanownego forum. Pan Profesor nie odkrył żadnej nowej prawdy. Spójżcie na watachę wilków. Samica - Wadera zasuwa na czele watachy. Zanią stado samców. Od alfy po omegę. I po co ona tak biegnie? przecież ona nie ucieka. Czeka na tego nawytrwalszego i najsilniszego by ją zapłodnił. Przy następnej cieczce to wcale nie będzie ten sam. Tylko nowy zdobywca. Mało? proszę następny przykład. Suka ma cieczkę. ile psów za nią biega. Każdy ją rżnie od najpiękniejszego Championa po najochydnieszą skundloną kreaturę z mieszaniny piczerka z jamnikiem. A ona zadowolona jak zwykła suka - kobieta wywala ozór i się ślini. Przecież te ludzkie samice niczym się od nich nie różnią. Uważam, że wilczyca jest mądrzejsz bo wybiera najlepszego. A kobieta to jak suka. Jakleci, który się napatoczy. To samo koty. Te cholery na dodatek jeszcze drą mordy jak opętane. Tyle ode mnie jak na razie. Z szaconkiem i z poważaniem Stary Rosomak

Gość czarna dupa
jak wy w ogole mozecie tak mowic kurwiarze ? a z kim potem zalozycie rodzine z kolega a moze z wlasna raczka ? troche szacunku bo takim jadem nie zmienicie swiata, nie dziwie sie, ze was zdradzaja - tez bym takich nienawistnych kutasow zdradzila, bo to w ogole kochania nie warte

Gość co za bzdury autorze
halo tu swiat homo sapiens, nie zwierzat i chyba czyms sie od nich roznimy;]??? przynajmniej NIEKTORZY i to jak narazie czesciej kobiety niz mezczyzni :p

''panowie poprostu wybieracie nie te kobiety ,nie wszystko złoto co sie swieci '' Zaraz się przewrócę ze śmiechu. Oczywiście, że my żyjemy 10 tyś. lat i mamy dużo czasu żeby znaleźć igłę w stogu siana. Mamy anielską cierpliwość i ogromną wiarę że z pośród 5 tyś kobiet z którymi byliśmy w związku ta 5001 okaże się być normalną kobietą. Po prostu mamy zupełnie inne oczekiwania od życia, całkowicie inne wartości są dla nas ważne i nigdy nie będzie między nami zgody. Taki już jest porządek świata, że faceci chcą stabilizacji, mieć rodzinę a kobiety wiecznie się ''bawić''.

Gość czarna dupa
nie powiem kogo porownalabym do sliniacych sie samczykow. kto trabi za kobietami ? faceci kto gwizdze za kobietami ? faceci kto rzuca niewybredne teksty ? faceci kogo niemal wcale nie trzeba długo namawiać na seks ? facetów i co drodzy panowie ? nie wiem w jakim towarzystwie sie obracacie, ale spojrzcie troche trzezwiej na swiat. kogo zdradzaja kobiety jesli juz zdradzaja ? takich jak wy, zakompleksionych, nienawistnych i z przerosnietym ego

Kobiety mają bardzo prosty tryb życia, praktycznie jak zwierzęta: seks, jedzenie, spanie, wydalanie.

Gość czarnucha77
To wy wymyslacie tysiace powodow dla ktorych zdradzacie a kazdy jest dobry a my coz nie mozemy sobie pozwolic by tylko lezec i pachniec w codziennym wirze zajec i obowiazkow nic was nie tłumaczy

czarna dupa Cieszę się, że przyznajesz że zdrada jest czymś dobrym. Dzięki temu wiem ze mam do czynienia ze 100% kobietą. Dla nas mężczyzn zdrada jest zawsze godna potępienia, nie ma żadnych okoliczności łagodzących. Tylko kobiety zawsze sobie znajdują wymówkę, by się usprawiedliwić i zdradzać dalej.

Gość zgadzam się z jednym
"Zacznijmy od podstawowej zasady: to faceci są zdobywcami... " ... i dlatego nawet jak mają swoją kobietę, to po jakimś czasie szukają nowej, którą mogliby zdobyć, zaimponować, uwieść... i dlatego zdradzają.

Gość czarna dupa
dominik zdrada absolutnie nie jest dobra. chodzi mi tylko, ze z takimi pojebanymi facetami nie idzie wytrzymac i nie dziwie sie, ze szalu dostaja z takimi patologami i szukaja normalnosci. uwierz mi odsetek kobiet idacych do lozka z samego popedu jest bardzo niewielki, a facetow z kolei duzy. nie wierze, ze nie znasz zadnego faceta, ktory zdradzil, ja to slysze niemal codziennie

''"Zacznijmy od podstawowej zasady: to faceci są zdobywcami... " ... i dlatego nawet jak mają swoją kobietę, to po jakimś czasie szukają nowej, którą mogliby zdobyć, zaimponować, uwieść... i dlatego zdradzają. '' Próbujesz sobie coś wytłumaczyć i wmówić pewne bzdury, na szczęście nic bardziej mylnego. Mężczyzna zawsze pragnie mieć jedną kobietę na całe życie i nie interesują go pozostałe. Chce z nią założyć rodzinę, zbudować dom, mieć dzieci.

taaaa jaaaasne i pewnie dlatego mój były mając mnie poszukał sobie innej dupy na boku, tak? :P Z tej wielkiej chęci stworzenia rodziny, tak? :P Nie pierdol Dominik :O Zdradzają i kobiety i faceci. A zdrada to kurestwo i tyle.

Gość czarna dupa
szczerze to nawet nie wyobrażam sobie seksu bez uczucia :/

Gość kobieta mm.
Kobiety zdradzają gdy ich wlasny facet ma je w doopie. Gdybyscie dawali cos z siebie nie byloby problemu

Wiem drogie Panie, ze temat was bulwersuje ale taka jest prawda, kobiety zawsze nas zdradzają, krzywdzą, ranią, zadają ból. Widocznie taki jest świat, może kiedyś i wy nauczycie się od nas mężczyzn co w życiu jest ważne.

Gość czarna dupa
tez bym sie z tym zgodzila. albo jest kompletnie nieczuly, albo nazbyt niezalezny, poniza kobiete albo gada jakie inne to nie zajebiste laski

Gość czarna dupa
dominik1000 tobie sie chyba plyta zaciela :P nie bede nic tlumaczyc, bo sam wiesz jakie jest zycie, ale jestes solidarny z facetami i to tyle

może kiedyś i wy nauczycie się od nas mężczyzn co w życiu jest ważne. No ja mam nadzieję, że nigdy się tego od facetów nie nauczę, bo ogromna część z nich ma w dupie wszystko poza czubkiem własnego... nosa :P

Gość kobieta mm.
dominik:D Nie wierzysz w to co piszesz ha Faceci zdradzają z nudów,zeby podniesc nieco swoje ego,z nadmiaru problemow;),zawsze znjada wytlumacznie,dla nich przygodny seks to przyslowiowa bulka z maslem.

Gość czarna dupa
haha dokladnie. ich tlumaczenia: bo ja jestem facetem bo tak musi zrobic prawdziwy facet bo to wszystkich wina tylko nie moja

Gość kobieta mm.
dobrze ktos wczesniej napisal-widza jedynie czubek wlasnego nosa. i trzeba od nich tego wlasnie sie nauczyć:D.