Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qooza

co mam mu powiedziec? pomocy

Polecane posty

mam problem .. od 2 miesiecy jestem tak jakby kochanka .. mam juz tego dosc .. strasznie mi zalezy na tym kolesiuu ale co ja mam mu powiedziec zeby zrozumial ze go kocham .. z jego dziewczyna mu sie nie uklada , ale jest ak naiwny ze wybacza jej wszystko za 2 dni znowu sie nie odzywaja i tak w kolko .. pomocyy :(

Gość ertrterterte
utop pindę!

Gość pytam szczerze
co jej takiego wybacz?

Gość zabawne ze ty mowisz kto w tym
układzie jest NAIWNY...

Gość nie tak jakby tylko jestes
kochanka, sama sie na to zgodzilas :o

Gość qooza nl
Muszę z nim być, bo tylko on jak na razie zaakceptował mój wypadnięty odbyt i łechtaczkę o rozmiarach 4,56743 cm. Akceptuje też całkowicie moje plany przerobienia się na dorodnego mężczyznę.

"Muszę z nim być, bo tylko on jak na razie zaakceptował mój wypadnięty odbyt i łechtaczkę o rozmiarach 4,56743 cm. " Po raz pierwszy ktoś mnie dziś rozbawił :D

Gość buba#####
Jaki masz problem? Powiedz mu że nie pasuje ci taki układ, jeśli chcesz to powiedz że go kochasz i chcesz aby się zdecydował- ona czy ty.Jesli nie chcesz mu narazie zdradzać swoich uczuć to powiedz,że boisz się że te wasze spotkania mogą doprowadzic do tego że się zaangażujesz zbytnio i nie chcesz później cierpieć.

Gość edrftyhgjk
wlasnie tak sie wychowuje przyszlych zdradzajacych mezusiow. kopnij go w doope i nie zapomnij powiadomic jego dziewczyny, niech palant zostanie na lodzie poza tym jesli myslisz ze ciebie by nie zdradzal to puknij sie w czolo

Gość khahd
poweidz mu prawde, wszytsko co czuje, i daj mu ileś tam czasu do namysłu, i podjęcia decyzji postaw sprawe na ostrzu noża, jeśłi też cię kocha zostawi ją, jeśli nie to już więcej się do ciebie nie odezwie, a ty na czas który jemu dasz, zaprzestań spotkań znim, i jakiegokolwiek kontaktu, pwoiedz mu ze skoro kochasz to czekasz na niego, gdy bedzie gotowy wywrócić życie do góry nogami ma się sam odezwać, a ty nie inicjuj pierwsza kontaktu, to by było na tyle, czas pokaże ale z reguły jesteś niestety na przegranej sytuacji... msutne to bo wiem że możesz go kochać prawdziwie, ale zobaczysz znajdziesz kogoś dla kogo bedziesz tą jedyną, wyśnioną, tego ci życzę

Gość edrftyhgjk
ale glupie rady przeciez wiadomo ze koles wie co ona do niego czuje, to sprytny typek ktory ma dwie doopy i obie zakochane, jakby ta pierwsza byla taka zla to by ja rzucil. nawet jak mu powiesz ze go kochasz to i tak niczego nie zmieni tylko tyle ze bedzie wiedzial ze ma cie w garsci. jedyne co mozesz to kazac mu wybierac ale nie rob sobie nadziei ze ciebie wybierze bo jakby chcial to nie ma takiej sily ktora zatrzymalaby go przy ierwszej. takze niestety bedziesz sie musisiala wykazac spora sila charakteru zeby pozniej sie z nim nie spotykac i nie kontaktowac, a jak raz sie zlamiesz i z nim spotkasz to wszystko bedzie wygladac jak do tej pory

hmm .. no kurccze nie wiem .. trudne kjest to wszystko .. ale sproboje tak jak wy mi mowicie ..