Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefanniia stasia

Czy kradniecie po sklepach?

Polecane posty

Gość stefanniia stasia

Gość fffffrrrrr
a ty?

Gość stefanniia stasia
czasem,bardzo rzadko,nie wiem czy inni tak robia?

Gość nie krade nigdze
za bardzo sie boje konsekwencji, panikara jestem :D Kiedys chcialam napadac na banki... Ale to bylo po obejrzeniu dawno temu Bonnie i Clyde ;)

Gość fffffrrrrr
nie robia tak.Masz 13 lat ..coo?

Gość gerwazatkoo tyhy
ja ostatnio ukradlem to mnie kierowniczka zlapala,miala to na kamerach ,to powiedziala ze wezwie policje chyba ze przez tydzien bede przychodzil i jej podloge w gabinecie szorowal na kolanach.juz teraz nie kradne

Gość tak na chama to nie
tzn. wziąć coś do kieszeni i wynieść - ale czasem zamieniałam ceny, czy przekładałam buty droższe - do pudełka po tańszych.

ja ukradłam lakier za 10 zeta w drogerii bo mnie pani olewała i olewała więc sie wkurzyłam i wziełam to po co przyszłam ;)

Gość no to frugoooo
i co gerwazy jak tam bylo u kierowniczki,bo sadze ze to wybrales

Gość jhgjfddjghjgfj
Jak jeszcze byłam gimnazjalistką to zawsze po lekcjach chodziłam z koleżanką i z kolegą do pasmanterii :classic_cool: Kradliśmy takie małe spinki żabki - dla niezorientowanych http://www.stoklasa.pl/spinka-zabka-do-wlosow-10x13mm-z-rozyczka-x121529 Koleżanka i ja dla siebie, kolega dla siostry. Chodziliśmy tam codziennie. Nikt się nigdy nie kapnął :P

Gość gerwazatko tyhy
przychodzilem codziennie i na czworakach szorowalem,mylem ta podloge,a ta baba jeszcze podchodzila do mnie jak do jakiegos psa i pokazywala reka i butem gdzie mam czyscic dokladniej,szkoda gadac ponizenie jak.....juz nie kradne

Gość Węzsiętatą
Na huj krasc jakies dupne spinki 'zabki' po 2 0 gr? -.- kurwa, i to w gimnazjum. : o

Gość zgadzam sie z reszta
nie kradne - rodzice od poczatku wpajali mi pewne wartosci, m.in. uczciwosc i tu nie chodzi o jedna spinke czy cukierka tylko o zasade ukradniesz mala rzecz nastepnym razem bedziesz sklonny ukrasc druga unikam ludzi z tak rynsztokowymi zasadami

Gość gehtntjoklijhngbrui78oiluk,hjg
ja nigdy przenigdy!!! nawet za małolata, choć moje koleżanki z klasy kradły. myślę, że to kwestia wychowania, jak się ma porządnych rodziców to się takiego czegoś nie robi