Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja niewinnaaaa biedna

kto przetlumaczy na j. polski prosze???????

Polecane posty

Gość ja niewinnaaaa biedna

Waren Sie schon einmal hier? Besteht eine Schwangerschaft? Wurden Sie im interessierenden Bereich schon gerntgt? Wann ja, wann zuletzt und was? Besteht eine ansteckend Infektionskrankenheit? Besteht eine Kontrastmittel Jod - Allergie? Besteht eine Schilddrsenerkrankung? Falls ja, welche Medikameente nehmen Sie dafr ein? Besteht eine Einschrnkung der Nierenfunktion? Besteht Diabetes? Falls ja, welche Medikamente nehmen Sie Dafr ein? Nehmen Sie blutverdnnende Medikamnete? Sind Sie nach dem ausfhrlichen Durchlesen des Kontrastmittel - Aufklrungsblattes mit einer intravensen Injektion eines Kontrasmittel einverstanden?

lekarz by się przydał, ale spróbuję 1. Czy była juz tutaj pani? 2. Czy jest pani w ciąży? 3.- ostatni czasownik jest źle napisany, ale domyślam się, że - Czy była pani już w tym kierunku... badana? 4. Jeśli tak, to kiedy i w jaki sposób (rodzaj badania)? 5. Czy ma pani jakąś chorobę zakaźną? 6. Czy ma pani alergię na jodowy środek kontrastujący? 7. nie wiem 8. Jeśli tak, jakie leki pani na to przyjmuje? 9. Czy ma pani jakies problemy z funkcjonowaniem nerek? 10. Czy jest pani diabetykiem? 11. Jeśli tak, to jakie leki pani na to bierze? 12. Czy przyjmuje pani leki rozrzedzające krew? 13. - nie wiem, nie chcę sie domyślać

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Czy tu jest? Czy jesteś w ciąży? Byłeś w dziedzinie gerntgt zainteresowanie już? Kiedy tak, kiedy ostatni i co? Jeśli jest z zakaźnych chorób zakaźnych? Tam jest jod środka kontrastowego - alergia? Czy istnieje Schilddrsenerkrankung? Jeżeli tak, to Medikameente podjąć dafr? Czy jest ograniczone do nerki? Jest cukrzyca? Jeśli tak, jakie leki wziąć Dafr? Take blutverdnnende Medikamnete? Czy zgadza się Pan po przeczytaniu kontrast ausfhrlichen - Aufklrungsblattes wstrzyknięciu intravensen Kontrasmittel?

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
To już Niemcy nie znają jezyka Polskiego, a my musimy znać Niemiecki? Po angielsku niech gadają!