Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RakiNGaa

Wkurwia mnie to gadanie kobiet, że nie chcą by ich facet miał dużo partnerek

Polecane posty

Gość RakiNGaa

tym czasem w realu jest zupełnie inaczej.. goście, którzy potrafią zdobywac kobiety i czesto uprawiaja sex, zawsze maja mnóstwo kobiet wokół siebie... praktycznie co jakiś tam czas jeśli sa singlami to ruchają nowe.. czyli co za tym idzie? WY LECICIE NA TAKICH a pierdolicie, że nie chceci by was facet duzo kobiet zaliczyl przed wami... z kolei jak facet jest prawiczkiem TO UWAZACIE GO ZA CIOTE I ZA CHINY BYSCIE NIE CHCIALY Z NIM BYC gdzie tu logika wy tepe szmaty???

Gość coś w tym jest

Gość zuoooooooo
Następny się znalazł. Ale to dla facetów, nie dla kobiet seks jest pierwszorzędną kwestią. A faceci typu "maczo" są fajni, ale nie na całe życie, a większa część kobiet myśli o stabilizacji przy dojrzałym mężczyźnie, a nie tępym podrywaczu, któremu sterydy mózg przeżarły na przykład.. To facetom jest bliżej do zwierząt, kobiety myślą innymi kategoriami.

Gość prosta odpowiedz na twoj
problem: kurewki leca na kurwiarzy i na odwrot , kazdy se porucha i tej grupie to odpowiada

Gość matacz..
jasne - a niedajki to takie fajne i wartosciowe laseczki buahhhhhhaaaaaaaaaaaa.

Gość matacz..
popierdóła zawsze bedzie mial mało kobiet , bo kobiety to sie na facetach znają , i wiedza ze ktos majacy wiele kobiet jest wiecej wart od tego co ich nie ma wcale ! pomijam grupę facetów jak i kobiet typu szlamfy , bo to calkiem inny temat

Dla kobiet doświadczenie seksualne faceta, mierzone w ilości lasek które przeleciał jest bardzo ważnym kryterium. Zawsze, czym większa ilość tym bardziej męski facet. Tak niestety kobiety głupio rozumują.

Gość ropiniall
to feministki i pedryle propagują masowy seks niewybredny wśród młódek !!!

Gość co za infanytlny sposób
myślenia!!!! kobiety i mężczyźni nie potrzebują kurwiarzy i lovelasów ale partnerów. przechodzony, wydupczony towar wcale nie jest w cenie. nikt nie chce chorować z powodu puszczania się faceta, i jego "obycia" seksualnego, ani też nikt nie chce kobiety, która była kurwą i zaliczała wszystko co się rusza. takie jest moje zdanie i chuj wam wszystkim w dupę, jeżeli macie inne zdanie ! :P

Gość zasmuconadama
o nie ! ja uważam ,ze facet powinien mieć co najmniej kilka partnerek , bo doświadczenie w tych sprawach jest istotne . Mój maz nie miał ich wiele i czasem mam wrażenie , ze nie miał żadnej :O Przypuszczam , że skłamał gdyz powiedziałam mu ze z prawiczkiem NIGDY bym sie nie związała?:O

najbardziej wartosciowy jest mezczyzna, ktory ma za soba dlugie zwiazki, taki najlepiej zna sie na kobietach i jest prwadziwym mezczyzna z zasadmi :P na pewno nie zaden ruchacz pospolity ;]

bo chodzi o jakosc, a nie oilosc zakompleksionych podbudowujacych swoje ego ruchaczy ;] po co kobiecie taki partner ;] znacznie lepszy jest mezczyzna po dlugim zwiazku

Gość i wsio na temat
co za infanytlny sposób myślenia!!!! kobiety i mężczyźni nie potrzebują k**wiarzy i lovelasów ale partnerów. przechodzony, wydupczony towar wcale nie jest w cenie. nikt nie chce chorować z powodu puszczania się faceta, i jego "obycia" seksualnego, ani też nikt nie chce kobiety, która była k**wą i zaliczała wszystko co się rusza. takie jest moje zdanie i ch*j wam wszystkim w d**ę, jeżeli macie inne zdanie !

Gość czarna dupa
ja klasyfikuję mężczyzn tak: prawiczek lub seks wyłącznie w związku - w porządku układ tzw. fuckfriends - nie bardzo, może bym przebolała, gdyby był naprawdę fajny, a nie mógł sobie znaleźć dziewczyny i brakowało mu bliskości z kobietą, nie jest to zadowalające, ale wyjątki można przeboleć seks tzw jednorazówka, czyli imprezy, dyskoteki, wakacje itp - nieeeee seks w burdelu - nawet niech mi ręki nie podaje

Gość czarna dupa
ja nie lubię łatwych facetów

Gość niebieskooki-blondas nl
;) 🖐️

Gość porzadne nie leca na takich

Gość niebieskooki-blondas nl
Porządne to wyjątki ;)

Gość aleście syfu narobili
Fakt, porządne nie lecą na takich. A porządnie w teorii nie powinni lecieć na zdziry.

Gość pssst pssst psssst
wrzucasz wszystkich do jednego worka, ha ha ha

Gość wyprobujcie inne metody
bo wy ladacznice

Gość do Energiczna Trzydziestol
na pewno bys skreslila :)

Racja kobiety mówią że wolą wiernych a nie takich co to mieli mnóstwo partnerek. Tylko że chcą aby ten wierny miał jakieś doświadczenie bo prawika wyśmiewają i nieakceptują. Przecież to jawna sprzeczność. Samemu się doświadczenia nie zdobędzie. Kompletny brak logiki i spójności w waszych oczekiwaniach drogie panie.

Racja kobiety mówią że wolą wiernych a nie takich co to mieli mnóstwo partnerek. Tylko że chcą aby ten wierny miał jakieś doświadczenie bo prawika wyśmiewają i nieakceptują. Przecież to jawna sprzeczność. Samemu się doświadczenia nie zdobędzie. Kompletny brak logiki i spójności w waszych oczekiwaniach drogie panie.

Gość korczitta.
zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733 super stronka :)

Gość czarna dupa
offerma w takim razie nie ważcie się nazywać kobiet szmatami

Gość ale to sie nie wyklucza
smokopies-wiernosc i doswiadczenie.

Gość a mnie sie zdaje, że
a jak wypełnicie te wasze "biologiczne role", to już najczęściej jesteście obleśnymi, starymi ramolami, których nikt nie chce na resztę życia bo z lovelasem nikt nie chce być na stałe. i w końcu prawidłowo. masz to co chcesz. tylko nie narzekaj dziadu, że czujesz samotność bo żadna z tych "biologicznie" wypełnionych nie będzie pielęgniarką dla ramola na starość. niech ci pomoże wtedy twoja "konstrukcja" :P a wszystkie kurwy, które dają dupy takim jak ty, skończą podobnie - jako stare, zrzędliwe baby z obwisłą warą i chęcią bycia w swoich marzeniach z "samcem", jako "ojcem swojego potomstwa" :P nic dziwnego, że masz taki psełdonim, mózg już nie pracuje tak jak dawniej, prawda ? :P

Gość czarna dupa
jestescie urodzonymi szmatami i tyle, mozesz tlumaczyc te swoje farmazony czym chcesz, ale przyjmij w koncu prawde do glowy