Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaaarna__18

czemu to ja musze byc deska

Polecane posty

Gość czaaarna__18

Gość kolacyjka
zrob sobie kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość czaaarna__18
i co kurwa odtego moze urosna?? Jakos pierdolilas wczesniej ze po tym chlebku nic nie tyjesz

Gość waranka z komodo
ktoś musi...

Gość kolacyjka
ale po maselku rosna cyszuszki :P

Gość czaaarna__18
ktos na tym forum jeszcze oprocz mnie nie ma cyckow??

Gość czaaarna__18
kolacyjko nikogo nie obchodzi te twoje menu. od rana juz piszesz te chujostwo a tych kanapek na oczy nie widzialas pewnie

Gość jdhf
kolacyjka- po czyms takim mozna sie porzygac, co ty radzisz.. autorko- chyba przesadzasz,

Gość kolacyjka
jak nie widzialam jak we trojke jemy kanapeczki z chlebka z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość czaaarna__18
Dzięki memu brakowi cycków dziadek obmacując mnie przypomina sobie swe dawne podobje wśród młodzieniaszków z podstawówki :classic_cool:

Gość czaaarna__18
podszywy won! Nie przesadzam, jestem deska i juz mi nie urosną. nawet na plaze nie moge wyjsc :(:(

Gość gwiazdeczka kochanaaaaa
ja tez nie mam i wiesz co ci powiem? mam na to wyjebane, przynajmniej jak bede stara nie beda zwiasac mi do pepka :O lubie je zaakceptowałam je i wiedz jedno faceci bardziej zwracaja uwage na twarz i cialo ogolnie a nie na cycki, glowa do góry :) aha moja kumpelka ma ogromne balony masarka takie wielkie widziałam ja raz bez stanika ma 23 lata a cyce jej wisza do pepka takie wielgachne blee

kurwa dziewczyno smigaj na plaże smiało nie wiem czym ty sie przjemujesz ja kocham swoje malutkie cycusie mmm:)

Gość dgres
nie wiem o co chodzi ? Smieszne sa te twoje problemy . Pamietaj ze ktos moze nie miec nog i rak i nie widziec .

sosssssss frajerzea a mi przeszkadza twoja obleśna morda

Gość czaaarna__18
na cycki tez patrza... moja kumpela ma duze piersi i wyglada super, bo figury mamy podobne, jestemy szczuple, opalone, ale ona ma idealną bo ma zajebiste cycki a ja nie :(

Gość jdhf
cycki rosna do 25 roku zycia niemal wiec nie jecz poza tym naprawde lepiej miec male niz duze, takie naprawde duze widzialam ostatnio dziewczyne mloda, ok 25 lat mogla miec a piersi miala, normalnie jedna wielkosci jej glowy :O jak normalnie szla to kolysaly sie ciezko do pasa prawie, bluzka niemilosciernie wypchana i prawie kazdy sie na nia gapil, masakra

dziewczyno ja nie wiem o co ci chodzi, mnie tez to kiedys bolalo jak bylam mlodsza ale zrozumialam ze nie ma sensu sie uzalac na d soba i trzeba zakceptowac swoje cialo :P a facet bedzie z toba nie ze wzgledu na cycki :P

Ja na plaży widzę większość płaskich, wiec śmiało idź :D Dopasuj może sobie jakiś taki strój, który chociaż trochę wyeksponuje Twoje piersi.

Gość czaaarna__18
lubie moje piersi tylko przed okresem bo wtedy sa nieco pelniejsze... a tak? jak je dotykam to NIC nie czuje

moze pokarzesz fotke? ja moge tez zrobic :)

A może tylko wydaje Ci się, że są małe? Jaki rozmiar? Jaka różnica? (cm w biuście - cm ciasno pod biustem)

Gość czaaarna__18
okej wkleje fotke... powiem tylko ze moj tata ma wieksze cycki ode mnie :(

Gość koles git pierdoli zasady ....
małe cycunie są teraz w modzie 👄 ;)

Gość muszę powiedzieć
20:14 [zgłoś do usunięcia]czarna_dziura sossss znalazł się koneser i znawca kobiet hahaha autorko nie przejmuj się, małe jest piękne no tak TY masz piersi jak dzwony :D deska bys nie chciała byc :o