Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie drodzy. .

Dlaczego faceci mówią kobiecie,że się jej boją.. podczas gdy jest ona delikatna?

Polecane posty

Gość powiedzcie drodzy. .

Gość dfgfdgfdgfdg
nie ważne jest co ty myślisz o sobie tylko to co myslą o tobie inni. ty myślisz że jesteś delikatna a to tylko twoje zdanie a rzeczywistość bywa inna.

Gość . o. o.
może boi się, że Ciebie skrzywdzi... ?

Gość Wolne żarty sobie robisz
. o. o. może boi się, że Ciebie skrzywdzi... ? Faceci nie tylko nigdy nie boją się, że skrzywdzą, a nawet robią to z rozmysłem. Tym chętniej i częściej, im więcej mają informacji od swojej dziewczyny, że ktoś ją wcześniej bardzo zranił. Oczywiście mówią, że niby im przykro, rzekomo współczują, że przez to musiała przejść, twierdzą, że tak postępują tylko palanci, a oni by tego nigdy nie zrobili, po czym...krzywdzą kilkakrotnie mocniej. Oto typowy facet. Zaufaj im, to dostaniesz obuchem w głowę.

Gość boja sie bo
maja kompleksy proste

Gość sporo w tym prawdy :
"Faceci nie tylko nigdy nie boją się, że skrzywdzą, a nawet robią to z rozmysłem. Tym chętniej i częściej, im więcej mają informacji od swojej dziewczyny, że ktoś ją wcześniej bardzo zranił. Oczywiście mówią, że niby im przykro, rzekomo współczują, że przez to musiała przejść, twierdzą, że tak postępują tylko palanci, a oni by tego nigdy nie zrobili, po czym...krzywdzą kilkakrotnie mocniej. Oto typowy facet. Zaufaj im, to dostaniesz obuchem w głowę."

Gość boja sie bo
sporo w tym prawdy : Moze i tak, ale nie w odniesieniu do wszystkich facetow :) Ja nigdy nikogo nie skrzywdzilem, robic tego nie zamierzam, moze jestem dla was jakis dziwny, ale tak zostalem wychowany :)

A ja myślę, że jak facet mówi w ten sposób to po prostu nie wie na czym stoi...jak nie potrafi kobiety "rozgryźć" "spadaj mała"?...hmmm w tym też prawda może być :)