Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysł na zapiekankę

NIE UMIEM GOTOWAĆ!!!!!!!!!!

Polecane posty

Dlatego przestałam już wymyślać cuda typu pomidorowa,zrazy czy piergoi bo i tak nie było to zjadliwe ...:P Przerzuciłam się na "POMYSŁ NA" Winiary :P I teraz kazdy obiad mi wychodzi a rodzinie przynajmniej smakuje:) P.s Kobietki nie męczcie się z tym pojebanym gotowaniem mamy 21 wiek:P

Gość sośnicka zdzisława
łał!!! jedzmy dania z paczek i gotujmy w woreczkach to pyszne i zdrowe??? czy oby na pewno? takie żarło to główny powód cellulitu i nowotworów - smacznego

Gość kolaccyjka.
najlepsze sa kanapeczki ;)

Gość Toż te 'pomysły na' smakują
wszystkie tak samo- czystą chemią :O

a wy to niby takie mistrzynie kulinarne?? Mam dopiero 22 lata i jestem mamą 2 letnich bliźniaków tak więc mam prawo po pierwsze nie mieć czasu przy dwójce maluchów na gotowanie wyrafinowanych dań a po drugie jestem młoda i jeszcze nie mam fachu w gotowaniu a ,zresztą moja mama przy gotowaniu ograniczała sie do minimum więc od kogo miałam się nauczyc???:P:P:P Chyba dobrze że dbam o rodzine na swój sposób może ale,dbam..:P

Gość lato w pełni a ja sama
jak wiedzialas jak sie zabrac za robienie bachorów to trza było najpierw nauczyc sie sztuki kulinarnej!!!

ja dzis zlapalem kota sąsiada strasznie tłustego, darl mi ryja pod oknem, stuknąłem go młotkiem w łepek od razu stracił przytomność. obdarłem go ze skóry przyprawilem przyprawą ta chyba z knora do goląbkow bez zawijania czy jakos tak ;) upieklem w piekarniku ale mysle zeby przerobic go na kebaba i zjesc

Wyszłam za mąż młodo bo w wieku 19 lat i nie z powodu ciąży a z miłości a,to że 3 miesiące później zaszłam w ciąże i to podwójnie wcale nie nie przytłoczyło bo wiedziałam że mam kochającego męża i damy sobie rade...:P A od kogo miałam sie nauczyć gotować twoim zdaniem??

Gość Slimmy G
Autorko wbij na "temat bardzo kulinarny"tam Ci podpowiedzą co i jak.

Gość ricy
ja tez nie :) i sie nie przejmuje wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 moze znajdziesz cos dla siebie

jak szlam na studia tez nie umialam gotowac, teraz rzadko kiedy gotuje cos z torebki :P tez mi sztuka, znalezc przepis w necie i troche checi do gotowania

patologia??? boże co za bzdury!! Wychowałam się w normalnej dosyć zamożnej kochającej się rodzinie podobnie jak mój mąż...:P Nie widze nic złego w byciu mamą w wieku 22 lat przynajmniej cieszę się macierzyństwem a,nie tak jak większość 30 latek w tym kraju KTÓRE RWĄ WŁOSY Z GLOWY BO NIE WIEDZĄ CO ROBIĆ ŻEBY ZAJŚĆ W CIĄŻĘ....:p

Gość lato w pełni a ja sama
ja mam troche wiecej niz ty, bo 24 ale gotowac potrafie wszystko, jak wiedzialas ze jestes w ciazy trzeba bylo sie zainteresowac tym ze dzieci tez musza jesc, a jeszcze chwila i juz beda jadły wszystko, wiec lepiej wez sie do roboty, kup ksiazke kulinarna bo chyba nie zamierzasz dzieciom podawac jedzenia z torebek:o

A pozatym piszecie że "karmie dzieci czystą chemią"... W dzisiejszych czasach nawet pomidory są sztucznie pędzone więc to chyba już kazdy wie że we wszystkim jest mnóstwo chemi i konserwantów... Jak robie kotlety mielone to do mięsa dodaje tą przyprawe z pomysłu i dzięki temu są zjadliwe ale do tego zawsze podaje ziemniaki albo ryż i jakieś warzywka gotowane na parze więc nie widze róznicy w takim czy innym gotowaniu..:P

Ja jak szłam na studia umiałam zrobić jajecznicę :P A teraz zrobię wszystko - jeżeli mam przepis i składniki, to problemu nie ma :D

Gość pierdolicie bez sensu
To co kurwa miała usunąć bo nie umie gotować!!!! Dobrze że dziewczyna się stara i troszy o dzieci ! Wy jak zwykle stare wredne prukwy musicie komuś dopierdolić!!!!!!!!!!!!!!!! :P Nie słuchaj tych szmat:)

to skoro są takie przepisy na dania w 10-15minut to daj linka do strony będę wdzięczna...:)

Gość karinka karinka karinka ma jaa
ja też gotuję dania z torebki i nie widze w tym nic złego :P gotuje tak odkąd to weszło na rynek Kacper miał wtedy 3 latka teraz ma 5 i jest zdrowym śilnym chłopcem:) Dzieciaki mojej koleżanki są karmione tzw. "BIO ŻARCIEM" i tak tego nienawidzą że jak przychodzą do mnie to się zajadają że aż im się uszy trzęsą a jak byście zobaczyli te chude wycięczone dzieciaki to byście nie uwierzyli że są karmione zdrową żywnością .One poprostu nienawidzą tego wyjałowionego bezsmakowego gówna..