Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silniejsza od męża

Bije swojego męża! Prosz o poważne rady i wsparcie z waszej strony.

Polecane posty

Gość silniejsza od męża

Ja tak. Za każde głupie spojrzenie lub głupią uwage on dostaje ode mnie z liścia, z pięści lub kopa w brzuch, w krocze. Czy u was jest podobnie. Do tej pory jeszcze mi nie oddał, często ja prowokuje kłótnie bo nie potrafie bez tego żyć. Nie umiem sobie z tym poradzić ale to jest silniejsze ode mnie

Gość silniejsza od męża
Podkreślam, ja prosze o rade, o wsparcie a nie o słowa krytyki. Mnie samej jest z tym ciężko że tak się dzieje, ale jak już pisałam moje zachowanie jest silniejsze ode mnie. Nie potrafie sobie z tym poradzić. Mąż kilkakrotnie powstrzymał się przed oddaniem.

To się lecz. I zostaw tego pantoflarza, ja bym sobie na to nie pozwolił i nie chodzi o przemoc. Nawet baba, niestety jest kobietą.

Gość silniejsza od męża
Widze że nie dostane tutaj żadnej konkretnej rady, chodziłam do psychologa razem z mężem ale nawet to nic nie pomogło.

Gość silniejsza od męża
Prosze o rady, o wsparcie bo ja sama sobie z tym nie moge dać rady, ciężko mi z tym ale moje zachowanie nie jest zależne ode mnie, po prostu się nie kontroluje, nie potrafie tego. Ciężko mi z tym i ani nie powinniście z tego żartować ani mnie krytykować.

Masz 15 lat? Jedynaczka? Ukochana córeczka tatusia? Masz szczęście, że trafiłaś na faceta pipę, nie chodzi, że by Ci oddał, ale ja już dawno bym się wyprowadził. Pomyśl nad sobą i swoim zachowaniem. Nie rozumiesz? To szkoda czasu, żeby z Tobą gadać.

Gość Ulukleja
Trzeba sprobowac jeszcze raz, u innego psychoterapeuty

Gość gość
bij bij i bij. tak powinno być lepiej żebyś ty biła niż masz być bita.

Gość dumny mąż
popieram powyższą wypowiedź. Poza tym mojej żonie przybywa życiowej energii, kiedy dostanie małe co nieco. Jest już tak wyszkolona, ze nie potrzebuje poważniejszej zachety do bycia dobrą żoną.

Gość gość
Jeśli prawdą jest to co piszesz to koniecznie wizyta u psychiatry ,nie musisz mieć skierowania ,zapisujesz się w przychodni w kolejkę.Znam przypadek gdzie matka leczy się na schizofremię a córka wydawałoby się ,że jest normalna też bije męża ,pewnie też jest chora .Przemoc psychiczna i fizyczna jest przestępstwem i swiadczy o chorobie psychicznej agresora.

Gość gość
dobre :D dobra jestes hehehhe nie moglabym miec i zyc z tamim facetem- facet pipa nie dla mnie

Gość natalia1991
nie mowie ze chlopak powinien chodzic jak w zegarku ale musi dobrze wiedziec gdzie sa granice I co mu wolno a czego nie. moze glupio to zabrzmi ale wiekszosc mezczyzn jest jak domowe zwierzatka. trzeba ich ulozyc i wytresowac zeby nie byli zagubieni:-) dopiero wtedy sa szczesliwi i realizuja sie w pelni u boku swojej kobiety. moj dostal w twarz siarczyscie raz po jednej glupiej akcji kiedy mnie oklamal. powiedzialam mu ze jeszcze raz zrobi cos podobnego i bedzie sie wyprowadzal. odrazu ukleknal i zaczal mnie prosic o wybaczenie. powiedzialam ze wybaczam i strzelilam go jeszcze raz otwarta dlonia ale mocniej i powiedzialam ze to po to zeby dobrze zapamietal ten moment. pocalowal mnie w reke ktora dostal i od dwoch lat jest spokojny i bez narowow :-)

Gość ciotka_dobra_rada
dobra rada - to psycholog inaczej zniszczysz malzenstwo