Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika...................

Wyjazd na koszt jego rodziny

Polecane posty

Ojciec mojego chłopaka jedzie na mazury w piątek na 2 tygodnie. On bez mojej wiedzy dogadał się z tatą, że przyjedziemy do niego na weekend( na koszt jego rodziców). Wcześniej rozmawiałam z nim na ten temat, tłumaczyłam że nie pieniędzy na takie wyjazdy i nie będę się komfortowo czuć sytuacji, kiedy za wszystko płacą jego rodzice. Wszystko jest już zarezerwowane.

skoro wszytko jest już zarezerwowane to nie masz wyjścia musisz jechać chociażby ze względu na to że rodzice chłopaka na pewno jakieś koszty już ponieśli i narazisz ich na straty jedź ale uprzedź chłopaka że jeśli jeszcze raz podejmie decyzję za Ciebie nigdzie nie pojedziesz a z drugiej strony ciesz się że facet dba o Ciebie i chce Ci sprawić przyjemność nawet jeśli na koszt jego rodziców :)

Gość wania z drągiem za pociągiem
ale ty masz problem to nie jedź wiedz że jego rodzice mogą poczuć się urażeni

Gość testerka3
Dziewczyny potrzebuję pomocy!!!!! Biorę udział w konkursie kulinarnym na najlepszy przepis. Prosze pomóżcie mi i zalogujcie się na tą stronkę: www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Wy też możecie wygrać jak tylko chcecie a jeżeli nie to proszę o pomoc. Zajmie wam to dokładnie 10 sekund Jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję i jak coś to mogę się zrewanżować Dzięki

wiem, że chce dobrze :) tylko uważam , że nie powinien stawiać mnie przed faktem dokonanym . Pojadę i będę dobrze bawić. Rzeczywiście gdybym nie pojechała, mogłabym sprawić ogromną przykrość jego rodzicom.

to jedz,i baw sie dobrze,wez sobie tylko troche kasy tak dla siebie,zebys w razie by co mogla sobie cos kupic,a rodzicom faceta moze jakos pomoz,zaproponuj,ze moze cos ugotujesz,a na koniec podziekuj im za ten weekend.