Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódka z torunia

ksiazka przychodów i rozchodów - znacie jakiś program?

Polecane posty

Gość jagódka z torunia

Dzień dobry wszystkim. Założyłam niedawno własną działalność, mała, dwuosobowa firemka handlowa. NIe stać mnie na razie na księgową czy jakieś biuro więc sama sobie jakoś radzę z papierkami, na szczęscie potrafię liczyć:) Ale czytałam o jakiś programach które pomagają prowadzić kpir, a do tego wystawiać faktury, wypełnić deklaracje itd Myślę, że coś takiego by mi sie przydało, tylko nie wiem co wybrać. Może któraś z Was na jakimś takim pracuje? napiszcie, czy takie programy Wam pomagają, czy obsługa jest prosta, czy sa kosztowne i oczywiście na czym pracujecie? Dziekuję

Gość małgocha_lis
Podpowiem z własnego doświadczenia. Ja też sama sobie mieszam w papierkach ale wpomagam się programem szybkafaktura.pl. Sprytny programik, fajnie usprawnia pracę z dokumentami. Ma wiele przydatnych funkcji od sprzedazy po kpir, deklaracje i magazyn. Sprawdź sobie go zresztą na stronie, tam wszystko o nim pisze ale co najwazniejsze gratisowo przetestujesz pełny program.

Gość madziaxy
szybkafaktura jest jednym z lepszych programów jaki mozna tu wymienić obok wfirmy i ifirmy- ta trójka jest chyba najbardziej znana. Chociaż jak zauwazyłam pojawiło ostatnio się na rynku wiele nowych , więc to jaki wybierzesz zalezy od tego jakie tak naprawde są Twoje wymagania i pod względem funkcji i finansowe. Najlepiej sobie sprawdzić kilka programów, głównie tych które dają taką możliwość za darmo albo mają demo

Gość klementynka.k
A ja się podkleję z zapytaniem, jesli mozna. Pracowałam dotąd sama ale chyba dojrzałam by skorzystać z dostępnych nowinek:) Tylko chciałam by ktoś mi polecił taki program, który jest niedrogi, dobry a jednoczesnie prosty i - co wazne- abym mogła w jakiś prosty sposób przenieśc tam swoją bazę klientów i towarów, żeby nie trzeba było wszystkiego robic od początku na piechotę

Gość żona palacza 31
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi? pomóżcie

Gość uświadomiona
Ten Twój facet to totalny ignorant - pokaż mu w necie jak szkodliwy jest tytoń, na pewno jest wiele na ten temat, niech przeczyta jak to szkodzi dziecku A Ty się nie zastanawiaj i nie zatruwaj dzieciaka tylko przenieś go do jego pokoiku i zakaż wstępu męzowi - sama tez możesz sie wynieśc, może to go przekona

Gość uświadomiona
Ale co ma książka przychodów do palenia papierosów przy dziecku?

Gość marzenka111111
Wejdz sobie na stronę szybkafaktura.pl , za jej pomocą możesz prowadzić całą potrzebną księgowość. Wsam raz dla tekiej początkującej firmy bo menu i korzystanie z aplikacji jest prościutkie