Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic na deser

co jecie dzis na kolacje

Polecane posty

Gość co zrobic na deser

bo ja arbuza

Gość cisowianka na zimne dni
zupke chinską. ;]

Gość karkówe z grilla i pstrąga
oraz może białą kiełbe, do tego piwo, a co :classic_cool:

Gość 200- 300 zl na pare
kanapeczki są z chlebkiem z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość Rock'n'roll- owa!!!!!!!!!!!!!!
a ja na kolacje3 bede plywac a potam uprawiac seks a w drodze nad wode rowerek jutro zjem smiadanie kolacji nie jem a lubie arbuza kiedys jadlam arbuza z wodka wstrzyknieta do srodka : D

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Dzisiaj rosołek i głowizna z Lidla (ogórek kwaszony).

Gość wymarzona
no jak to co?,kanapeczki;chlebek z maselkiem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,a wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem.

Gość co zrobic na deser
a co wy tak z tymi kanapeczkami :classic_cool: chleb tuczący jest tyle na kanapki dawać wszystko spadnie

Gość ewelina;p
wode mineralną! xD

Gość co zrobic na deser
myślę sobie jaki deser zrobić arbuza czy go tylko schrupać;)

Gość wymarzona
serek wiejski ze szczypiorem z cebulki,dwie kromki ciemnego pieczywa z maselkiem + zielona herbata.

Gość arrleta
gorzka żołądkowa miętowa ;)

Gość Rock'n'roll- owa!!!!!!!!!!!!!!
na deser najlepszy seks

Gość monique na pomarańczowo
ja tez dzis arbuza:D ale zjadlabym serek wiejski ze szczypiorkiem tak jak ktos tu powiedzial:)

Gość Joanna z Torunia
Ciemne pieczywo z masłem, żółtym serem, sałatą i pomidorem + zielona herbata ananasowa (pycha), a później truskawki + kilka lampek wina (rioja)

Gość tojatojatojatoaj
pol opakowania krakersow

Gość Hanka Hanna
już po kolacji, jedliśmy o 19: jajka na miękko, bułki kajzerki, pomidory , rzodkiewki, herbata zwykła z cytryną. niebawem pora na piwo i groszek ptysiowy :) :)

Gość moim zdaniem jako M
jajko sadzone z ziemniorkami i ogorkiem :) niestety maz wraca pozno z pracy i obiad jemy na kolacje :P

jakaś bułka z szynką i browar..

Gość arbuz !
cholera tez mam ochote na arbuza, ale w domu brak, a do sklepu nie chce mi sie smigac :-(

Gość arrleta
ale ten arbuz z wódką musi być pyszny my kiedyś z koleżanką wstrzykiwałyśmy do pomidorów koktajlowych wódkę.

my na deser do grila mielismy dziś kanapeczki, obiad był słaby bo zjedlismy tylko we trojke 5 kg ziemniaczkow z posiekanym koperkiem z mizerią gotowanym kalafiorem i fasolką a do tego kefirek, obiad niby wydawal sie syty ale wieczorem znow nas naszla ochota na kanapeczki. Zrobilam kanapeczki pychota ale na grilu Pokroilam cały chlebek na kanapki o grubości ok.2 cm. [mąz mierzył linika i sprawdzal czy kazda kromeczka pokrojona jest na 2 cm ] to takie nasz zabawy kuchenne, do tego dałam tuńczyka ze 2 puszki odcedziłam i wsadziłam do miseczki , i dodałam do tego paprykę pokrojoną w kosteczkę, posiekaną nać pietruszki i drobno pokrojoną cebulę też w kosteczkę. Przyprawiłam do smaku solą i pieprzem. Wszystko dokładnie wymieszałam. Każdą kanapeczkę posmarowałam masełkiem od naszej krówki i nałożyłam farsz z tuńczyka. Kanapeczki ułożyłam na grillowej blaszce i położyłam na kanapeczkach plasterki sera żółtego , Wierzch kanapeczek posypałam papryką w proszku. kanapeczki byly na grillu sie az do czasu aż kawalki serka zoltego zaczęły topnieć . no i mezowi za to ze mi pomagal dala kufel zimego piwa teraz siedzi i pije a ja mysle o kolejnych pysznych kanapeczkach ;) nie kasowac mych temateeee