Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boguslav

projekt muzyczny potrzebna wokalistka

Polecane posty

czesc generalnie tworze sobie jakas muzyczne w roznych alternatywnych klimatach ale slucham kazdego rodzaju muzyki i postanowilem sprobowac nagrac cos w stylu wakacyjnego hitu ;) problem w tym ze potrzebuje kobiecego wysokiego, takiego cukierkowego glosu, a nie mam zadnej kolezanki ktora takim dysponuje... moj glos to niski baryton i nie pasuje to do wakacyjnych hitow :) jest tu jakas obdarzona niewiasta? :)

Gość sajonaraaaaaa
ja cos tam spiewam :P

Gdańsk, jesli to daleko to mozna probowac przez neta chyba ze nie dysponujecie wystarczajacym sprzetem ja mam wystarczajace omikrofonowanie itp. najlepiej gdyby byla to dzierlatka z trojmiasta lub okolic, zeby mozna bylo pokombinowac wygodnie na miejscu

a póżniej trasa koncertowa... melanże , nocne imprezy :D

hehe kariera to za duzo powiedziane, chodzi raczej o dobra zabawe i podjecie proby, a z zalozenia trzeba mierzyc wysoko i robimy hicior lata 2010, albo jesli sie nie wyrobimy to 2011 hehehe ktos musi stracic z tronu boysow i katy perry ;)

no tak celem dlugofalowym oczywiscie jest niekonczaca sie trasa koncertowa po wszystkich remizach w Polsce z zapętlonym hiciorem puszczanym z kasety :) acha i chodzi tylko o glos jesli nie czujesz sie komfortowo ze swoim cialem to do ewentualnego teledysku na pewno znajdzie sie jakies wakacyjne towarzystwo na trojmiejskich plazach

no coz wolalbym nagrac cos z glosem kobiecym ale jesli nie bedzie takiej mozliwosci to trzeba bedie kombinowac z wokalami meskimi, mam kumpla ktorego glos nadaje sie do takiej wakacyjnej sciepy ;)

Gość Zajrzyj tu i posłuchaj
http://chomikuj.pl/Fuferek/*23*23*23+*e2*99*aa+MIYU+-+radosna+tw*c3*b3rczo*c5*9b*c4*87+w*c5*82asna+*23*23*23/Never+the+End :D