Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość visionaria

Jacy faceci Was kreca? ideal wygladu mezczyzny

Polecane posty

Gość visionaria

Witam wszytskich forumowiczow i forumowiczki oczywiscie;) Interesuje mnie jaki w Polsce jest ideal mezczyzny. Czy np. latynoskie ciacho pobudza zmysly bardziej niz przecietny Polak? Co sadzicie o cudzoziemcach? Obywatele jakiego kraju podobaja sie Wam najbardziej?

Mój ideał?Nigdy o tym nie myślałam, ale podoba mi się chłopak z ciemną karnacją, brązowymi oczami i czarnymi włosami.

wysocy ( minimum 180 ) bkondyni o niebieskich oczach :) sylwetka normalna , bez wlosow na klacie i bron boze na plecach :) Typowa uroda slowianska lub aryjska.. jak kto woli :)

Gość visionaria
mnie kręcą np. faceci o posturze i stanie duchowym omc profesora Bydłoszewskiego. Na samą mysl o jego zylastych dłoniach ugniatających moije posladki mam skurcze macicy :classic_cool:))

Gość nickonicko2010
no tak,najpierw szukacie sobie facetów tylko na podstawie wyglądu a potem narzekania że facet jest pusty itp:)to w koncu opakowanie jest ważniejsze? ... http://tnij.org/fajneubrania

a dlaczego kobieta nie ma prawa byc wzrokowcem? tylko facet moze zwracac uwage na wyglad?? Moj facet musi mi sie podopbac i konbiec kropka , a przystojny wcale nie znaczy pusty...btw ja nie szukam , mi sie jakos dziwnym trafem sami tacy cale zycie trafiaja :P

łysy, dobrze zbudowany, wysoki, moze byc troszke grubiutki, chudzielce odpadaja, musi umiec sie bic

a dlaczego kobieta nie ma prawa byc wzrokowcem? tylko facet moze zwracac uwage na wyglad?? Moj facet musi mi sie podopbac i konbiec kropka , a przystojny wcale nie znaczy pusty...btw ja nie szukam , mi sie jakos dziwnym trafem sami tacy cale zycie trafiaja :P

Gość visionaria
nikt nie mowi, ze szukamy faceta na podstawie wygladu. Nie rozmawiamy o tym z jakimi facetami sie wiazemy tylko jacy NAS KRECA. To, ze mi podobaja sie latynosi nie oznacza, ze zwiazalabym sie z jakims. A to roznica.

Dla mnie zawsze ideałem był typ latynosa: wysoki, opalony, ciemne oczy i włosy. Mój obecny partner jest co prawda wysoki i opalony, ale jest blondynem o zielonych oczach i nie zamieniłabym go na żadnego innego !

Gość PrzyszlaMamaZDylematem
Wysoki, jasny, silny, dlugie jasne wlosy (przynajmniej do ramion ale im dluzsze tym lepsze) , szare/niebieskie oczy. Gleboki glos.

to moze powiem czego w zadnym wypadku nie zaakceptuje,bo podobaja mi sie tak rozni,ze ciezko powiedziec jaki to "moj typ". wiec nie podobaja mi sie chudzielcy,jakies braki w uzebieniu i durne zachowania-szpanerstwo,cwaniactwo itp

Gość apokaliptos
cieszta sie baby to co jeszcze zostalo bo biblia ani nowy testament tego nie mowi, ale faceci wygina niedlugi jak dinozaury i nich nie bedzie a wam pozostana tylko palce do zaspokajania, bierzta to co jeszcze jest bo niedugo tego towaru juz nie bedzie

Gość komadżoska
wysoki szczupły brunet z okularkami prostokątnymi na nosie aż mi nogi miękną ;) schrupałabym ciacho wrrrrrrrrrrrrrrr :D