Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni io

Przyjaciel moj wyjechal , czuje sie porzucona

Polecane posty

Gość ostatni io

Opuszczona , sama calkowicie. Nie zyje , wegetuje , ciagle wracam do tego co bylo , to byly najpiekniejsze chwile mojego zycia , nie potrafie isc dalej , nie wiem juz jak mam zyc , z lozka nie chce mi sie wstawac , najmniejsze smutne slowo potrafi wywolac lawine lez ktorych nie moge pozniej opanowac. Wciaz sie zastanawiam jak mozna porzucic tak kogos , zostawic samego na pastwe losu chociaz podobno sie kochalo i kocha dalej, strasznie mi ciezko:( Latwiej zostawic niz byc zostawionym..

Moja przyjaciółka wyjechała za granicę na wakacje do pracy. Na początku był jakiś kontakt, ale teraz w ogóle się nie odzywa, w urodziny nawet życzeń nie dostałam.

Gość ostatni io
Wspolczuje ci , to jest straszne i bardzo przytlaczajace ze ktos kogo znasz staje sie powoli tym kogo znales, nie rozumiem.. ludzie nie wierza w takie wartosci jak przyjazn ? milosc ? rodzina ? wszystko inne jest wazniejsze, kasa, wyscig szczurow, po trupach do celu , a moze to ja jestem za miekka na ten siat i sie nie nadaje po prostu:(

Każdy człowiek zasługuje na przyjaźń. To smutne, co Cię spotkało.ja czuję się samotna w związku z chłopakiem, a na domiar tego mojej kumpeli nie ma do końca wakacji. Czuję się taka samotna.

Gość abc 123455
uwierz mi milosc istnieje, przyjazn itd. istnieje tylko ty trafilas na jakiegos drania.ale na to nic nieporadzisz takie jest zycie, sa rozni ludzie

Gość ostatni io
Ja tez jestem w zwiazku i tez czuje sie samotna wiec cie rozumiem, moj przyjaciel byl jedyna osoba ktora mnie rozumiala i dlatego tak mi ciezko i nie moge sie pozbierac bo ponownie czuje sie sama. Chcialabym byc bez serca i nic nie czuc..

A ja chciałabym w końcu zakończyć ten związek.Nawet nie mam z kim o tym porozmawiać, bo wszyscy mnie zostawiają wtedy, kiedy potrzebuję pomocy.

Gość ostatni io
Nie pojade bo mnie nie stac:( Monia jak chcesz mozemy porozmawiac gdzies na boczku bo jestesmy pawie w identycznej sytuacji chociaz ostatnimi czasy zaczynam doceniac mojego chlopaka bo tylko on jest przy mnie zawsze wtedy kiedy inni mnie opuszczaja , on jest zawsze , mimo ze nie jest idealnie ale on jest przy mnie, jako jedyny:(

Gość wspolczuje ci bardzo
:(