Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boziam

TANIO, MODNIE I DOBRA JAKOŚĆ - co myslicie o tym sklepie

Polecane posty

Witam Wszystkich! Znalazłam fajny, i niedroogi sklep internetowy - kupiłam w nim kilka rzeczy - świetna jakość towaru za niską cenę, jestem pod wrażeniem naprawdę polecam, może ktoś skorzysta... adres sklepu -www.celebrytka.com

Nie, porostu znalazłam taki sklep, kupiłam i jestem zachwycona. Długo juz jestem na tym forum i zawsze czymś nowym się dziele... fajna sprawa, tylko poleciłam jakby ktos chciał, bo fajne rzeczy... w sumie komus robie darmową reklaę..

Gość jakość Made in China
modne-wieś tańczy i śpiewa cena jakby liczył jak Żyd za matke

Nie zgodzę się, ale kazdy może myśleć co chce, w sumie na początku też tak myślałam, ale pozytywnie byłam zaskoczona produktami i to są polskie rzeczy a nie chińskie. A cena przynamnej dla mnie jest ok, w moim miescie w sklepach drożej jest.

Napisałam o tym sklepie bo moim zdaniem lepiej kupić coś co poleca osoba, która już tam kupiła, niż po reklamie danej firmy bo firma zawsze pozytywnie będzie mówiła o swoich produktach a obca osoba powie prawdę... przecież nie każe Wam kupywać tylko napisałam, że niedrogo tam jest i fajne ciuchy....

Ja tam nic fajnego nie widzę, raczej bazarowe szmatki w najgorszym tego słowa znaczeniu. I na 7 poprzednich wypowiedzi 4 były Twoje, żeby tylko temat nie spadł. Dla mnie to jednoznaczne.

Owszem wcześniej pisalam, żeby poznać opinie od innych a nie kupić i rozczarować się...no ale nikt nic nie pisał, więc kupiłam i wkoncu napisałam moje zdanie na ten. temat...i tyle...

Średnio mi się te ciuchy podobają :o Wzory bazarkowe, a kolorystyka jest tragiczna, jak dla małych dzieci (te oczojebne zielenie, róże, niebieskie) :o O tym że mały wybór (5 wzorów ciuchów na krzyż) nie pomnę... Nie dla mnie, mimo że ceny są niskie, to ani nie mój styl, ani nie w moim guście ;)

Gość diabelkowa007
a mnie sie podobaja nawet nei powiem :D a cena rzeczywiscie :D:D:D, tylko malo produktow jest chyba dopiero zaczynaja co?

A tego to nie wiem czy dopiero zaczynają, ale wydaje mi się, że tak, bo wcześniej pisałam tu na forum, czy ktos zna te firmę, bo chciałam coś kupić a zawsze wole pznac opinie innych i nie uzyskałam żadnej odp.