Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***jagódka***

specjalista ds księgowości Poznań- jakie zarobki

Polecane posty

Gość ***jagódka***

pracuje w biurze rachunkowym jako księgowa i zarabiam 1200 zł na rękę obecnie szukam pracy i złożyłam aplikacje na stanowisko specjalista ds księgowości jako GŁÓWNE ZADANIA NA STANOWISKU podali Rejestracja, dekretowanie i kontrola dokumentów księgowych (FV zakupu, sprzedaży, raporty kasowe) Bieżąca obsługa, księgowanie i kontrola rachunków bankowych Rozliczanie delegacji i zaliczek pracowników Uzgadnianie sald z kontrahentami w przyszłym tygodniu idę na rozmowę i nie wiem jakie zarobki podać moim marzeniem jest iść na studia które kosztują 400 zł czesne miesięcznie i z obecnego wynagrodzenia mnie nie stać dlatego zastanawiam się nad kwotą 1700 netto ale sama nie wiem jeśli chodzi o moje wykształcenie to średnie i 3 lata praktyki w biurze rachunkowym gdzie samodzielnie prowadziłam KPIR (oczywiście miałam do pomocy główna księgową oraz pełna księgowość ale tu tylko księgowanie banków kas delegacji sprzedaży

Gość Kannnika1
Myślę, że 1700 zł brutto to nie taka zła kwota :) Masz doświadczenie i możesz żądać trochę powyżej najniższej krajowej. Radzę ci nie brać co tylko jest, ale dobrze poszukać. W Poznaniu jest dużo biur rachunkowych. Widziałam na ulicy Pięknej ostatnio to biuro http://www.pareto.com.pl/ - bardzo mi się podobało wizualnie. Najlepiej jak się przejdziesz z plikiem CV i postawiasz po biurach :)