wisnia2010 0 Napisano Lipiec 16, 2010 witam! mam nadzieje że któras z pań mi pomoże. otóz zdecydowałam sie na zalożenie wkladki antykoncepcyjnej. czy możecie mi polecic lekarza ginekologa w Krakowie który stosuje znieczulenie mijscowe do zakładania wkładki/ z góry dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisnia2010 0 Napisano Lipiec 16, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renia 76 Napisano Lipiec 16, 2010 Czesc ! Ja proponuje Ci sprawdzic Klinike na ul. Ujastek w Krakowie Nowej Hucie lub na ul. Krolowej Jadwigi . Ja tam bylam na usg 3 D i na wizytach kontrolnych . Zakladalam w innym miejscu ale bez znieczulenia mimo , ze nie rodzilam naturalnie a przez cesarke . Spiralke z hormonem Mirene mam juz trzeci rok i jest ok. Pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisnia2010 0 Napisano Lipiec 16, 2010 a na królowej jadwigii też zakładają w zniczuleniu? do jakiego lekarza chodzisz? mnie interesuje spirala bez hormonów, nie rodzilam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach