Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicikiciii

kiedy Wasze dzieci z napięciem mięśnowym zaczęły chodzic?

Polecane posty

Gość kicikiciii

moj synek ma obecnie 12 m-cy jeszcze nie chodzi. Wiem ze ma jeszcze czas, przy mebelkach sobie radzi ale z równowagą ma problemy. jak to było u Waszych pociech? czy dzieci z napięciem mięśniowym zaczynają chodzic sporo później?

mój mały miał napięcie mięśniowe i sam zaczął dreptać mniej więcej jak miał rok i 2 tygodnie ;)

Gość ghjdd
14 mies

W 11 miesiącu, ale ja mam córkę, a z tego co czytałam i słyszałam, to chłopcy później zaczynają chodzić.

Gość tttttaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk
w 9 miesiacumoja lecz kolezanki coreczka dopiero teraz czyli w 17 mc obydwie sa z jednego miesiaca

Gość lolitka kitka
mój synek miał 11 miesięcy, ale dużo cwiczył z rehabilitantem, potem się okazało że mięśnie nie były jeszcze dobrze wypracowane i miał przepuklinę pachwinową :() a znajoma z bloku, ma córeczkę starszą o 1 miesiąc od mojego synka i ona zaczęła chodzić jak miała 15 miesięcy a teraz dzieci mają prawie po 2 l i mała ciągle chodzi z rączkami rozłożonymi jakby łapała równowagę :) i jej mała mówi pięknie całymi złożonymi zdaniami a mój mówi ale nie całymi zdaniami, śmiejemy się ze to coś za coś