Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamojska nie panna

nieszczesliwa mezatka---3 tygodnie po slubie

Polecane posty

Gość zamojska nie panna

j.w życiowa porażka mąż straszanie sie zmienił po ślubie nie tylko ja to zauwazyłam, traktuje mnie oschle, na moje pytnie czy nadal mnie kocha odpowiedział: NIE JESTEŚ MI CAŁKIEM OBOJĘTNA !!!!!!!!!!! nie chce wyjechac na jakis wyjazd żeby sie do siebie zbliżyć, przy każdej sposobności zdejmuje obrączke bo go uwiera nawet na imprezie, nie było nocy poslubnej >>> uniewaznienie kościelne jest możliwe ??? czy tylko ja mam takie szczescie ze 2 tygodnie po slubie juz mysle o rozwodzie ????

Gość trzeba było klapki z oczu
przed ślubem zrzucić :P nie wierzę, że do ślubu był ideałem :P

tak jezeli malzenstwo nie zostalo skonsumowane z winy meza bo sie maz uchyla mozesz dostac koscielne uniewaznienie malzenstwa wyznaniowego ale to dopiero 2 tyg wiec nie wiaodmo czy mezowi sie nie zachce ;)

Gość miesiąc miodowy
no niezły miesiąc miodowy, może go ciągle wypytujesz i męczysz z tym kochaniem, gdyby tak nie było nie żeniłby się z tobą, więc odpowiedział ci na odczepnego bo widocznie ma dość, coś robisz źle, zastanów się,pomysl co takiego sprawia że jest oschły, w tak krótkim czasie to raczej nienormalne a pozatym ty pytasz o rozwód? zajebiście! zamiasta zapytać ludzi co powinnam zrobic,jak go podejśc żeby było dobrze ty pytasz o uniewaznienie, no...niezła jesteś

a co do uniewanzienia malzebstwa w swietle prawa cywilnego to jest tylko albo rozwod czyli ustanie malzenstwa albo stwierdzenie ze malzenstwo nie istnialo w ogole poprzez wskazanie ze w dniu slubu istnialy przeszkody do zawarcia malzenstwa

Gość tertia
Dziwne, ze pyta o rozwod skoro "nie jest mu calkiem obojetna"?

Gość Lidiaaa
oj cos nie wróżę wam długiego pożycia małżeńskiego widziały gały co brały dziewczyno czy ty byłaś zauroczona ze wyszłaś za mąż?

Gość kanał
Ale kanał. Trzy tygodnie po ślubie i już taki rozpad. Wszyscy mówią że dopiero po miesiącu miodowym z młodego żonkosia robi się stary piernik. A tu widzę 3 tyg. i już tak dojżałe widoki. Przecież to tylko smutna rzeczywistość. I jakie mądre osoby już się naukowo wypowiadają. Rozwód, uniważnienie kościelnego. Kto kogo namawiał do tego ślubu.? Ile przed tym ślubem było stażu na dotarcie.? Ale kanał

Znam osobiście kobietę, która już po 2 tygodniach chciała rozwodu. Jej mąż zaczął uganiać się za dziwkami już tydzień po ślubie. No ale trzeba wziąć pod uwagę, że dziewczyna postanowiła zmienić stan cywilny w wieku 18 lat, pod naciskiem matki: "nie zastanawiaj się, lepszy ci się nie trafi, ten ułożony, bogaty..." I proszę - smutny koniec.

Gość zamojska nie panna
jestesmy z soba prawie 3 lata z czego 2 lata mieszkamy razem nikt nikogo do niczego nie zmuszał >>nie mamy dzieci albo ja w ciazy ani kredytu a o zmianie stanu cywilnego zadecydował on ja sie nie narzucałam ze juz najwyzszy czas itp 2 i oswiadczyl sie mi 2 lata po poznania

Gość gość
Mam to samo. Dzien po slubie juz "poszedl" sie napic z kolegami. I tak codziennie. Jestem w ciazy. Mamy corke 4 letnia. Ze mna spedzi moze pol h reszta to kumple i praca. Przypomina mu sie o mnie jak cos chce. Meczy go bycie w domu. Rzadko bywa. Raczej tylko w nim spi i je.

Gość gość
nie wierzę że przed ślubem był cudowny. wyjazd razem, ale nic na siłę. może coś zmienić, zadbaj o siebie, zmień siebie a może i on się zmieni, nie rozumiem czemu większość facetów to dupki.