Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlaMaKota33

Znalazłam zajebisty hotel za 45zł/osoba

Polecane posty

Gość AlaMaKota33

Normalnie jestem w szoku!!! aż musiałam zadzwonić i się zapytać czy napewno!! w cenie mam basen, jazzuci, łaźnie, saune i fitness... no i mieszkam w apartamencie z łazienką, kuchnią, TV..

Gość o matko kochanaa
Dawaj namiary, bo nie wierzę.

Gość AlaMaKota33
i jak ??? 90 zł za 2 osoby w apartamencie.. i zobaczcie jakie apartamenty super.

Gość dff54
bardzo dziwne:O mieszkam w zakopanem i nie slyszalam o takim hotelu

Gość AlaMaKota33
ha ha ha- ja słyszałam, rozmawiałam z Panią, a nawet widziałam opinie na innym forum :p :p

Gość to twój hotel, tak?
a reklamy są tu dozwolone?

Gość dff54
no to mam nadzieje ze Cie nie wychujaja;) bo czesto sie to zdarza w sezonie, ze ludzie przyjezdzaja na miejsce a tu zonk nie ma zadnego hotelu:P a poza tym to ten nr telefonu nie jest jakis dziwny? skoro to cos w stylu hotelu, na pewno powinno posiadac recepcje, i przy tym telefon stacjonarny...a jeden podany nr to tel kom, a drugi to na pewno nie stacjonarny do Zakopanego:O

Gość AlaMaKota33
Nie niestety nie mój :p jezeli ktos tam był prosze o opinie bo nie wiem czy tam czy morze. jak się dowiedywałam to nad morzem pokój z łazienką i TV trzeba dać 70zł a tu 45zł i dodatkowo kuchnia..

Gość sdsdsdas
wydaje mi sie ze hotel 3 gwiazdkowy 150 zł / osobe to troche dziwna cena .

Gość dff54
z checia bym sie przeszla na miejsce i zobaczyla czy cos takiego jest:P ale to zdecydowanie za daaleko;)

Gość cgvloijhgfckityy
kurcze, super, ja też chcę!! tylko szkoda, że to Zakopane, bo ja bym wolała nad morze.

Gość AlaMaKota33
Chyba zadzwonię na te drugi numer i popytam jak tam wygląda i zapytam o co tu chodzi, że dwie strony internetowe

Gość AlaMaKota33
kurde nie wiem co robić- nie mam zamiaru jechać 540 km, żeby się okazało, że coś jest nie tak :/ ale pani bardzo miła, powiedziała mi o wszytskim co i jak, spisała dane i nr komórkowy- myślę, że jak by mnie chcieli oszukać to nie chcialiby tak mało zaliczki.. Wybieram się tam na tydzień czasu.. Chciałam jechać nad morze- takie były plany- ale nad morze mogę jechac we wrzesniu, wtedy jest duzo taniej..

Gość Oczywiście, że nie weźmie
więcej zaliczki, bo do 200 zł jest znikoma szkodliwość czynu i policja się nawet za takie rzeczy nie bierze. A ten telefon stacjonarny jest krakowski. Znasz hotel, który nie ma telefonu stacjonarnego?

Gość generalnie to na wszystko
kochana ale czy Ty nie umiesz czytac? apartament kosztuje 90zl za dobe (wychodzi 45zl jak pojedziesz z kims jesli jedziesz sama i tak wklejasz 90) poza tym 36metrow to jest bardzo malo...to nie apartament tylko zwykla kawalerka z malutka lazieneczka i aneksem kuchennym...czyli tak naprawde spisz sobie w kuchni;d...pamietaj ze to nie jest powierzchnia samej sypialnii tylko calego "apartamentu"

Gość AlaMaKota33
a kto powiedział, że jadę sama - jadę z chłopakiem.. i w sumie nie zależy mi na metrach apartamentu- na zdjęciach wygląda to całkiem fajnie.. Zastanawiem się tylko co z tym drugą villą ?? droższą??

Gość cgvloijhgfckityy
nie warto, to pewnie jakieś oszustwo poważne. Lepiej nie ryzykuj.

Gość cgvloijhgfckityy
albo znajdź kogos z zakopanego i poproś żeby sprawdził czy takie coś istnieje naprawdę.

Gość generalnie to na wszystko
wedlug mnie to jest jeden budynek...jak pewnie zauwazylas te apartamenty o wyzszym standardzie nie maja skosow ...te tansze maja...mi sie wydaje ze te tansze sa na samej gorze stad te skosy i cena... ale dziwne jest to ze jeden budyenk a kilka stron intrnetowych i numer tel do krakowa...

Gość matacz..
a jaka by miała byc cena jak do centrum jest az 3 kilometry !! ale jak ktos wyjezdza i ma zamiar siedziec na pokojach to po pierwsze po co wyjezdzac ? po drugie kicha ! wole zaplacic 80 zł ale do centrum ma zut beretem

Gość matacz..
kochani , jak nie ma klimatyzacji to kapa sanczeza tam na guzre sie uzsmarzysz czlowieku nic nie ma za darmo , jak trafisz na taka pogode jak teraz w nocy nie pospisz stad ta cena a wy sie podniecacie ! jak trafisz na pogodę inną , moze byc fajnie . ale dla mnie i tak kupa , nie ma klimy

Gość matacz..
zima !! a i owszem , ale odleglosc 3 km to duzo dla narciazy trzeba smarowac piechota bo autem zaparkowac w zakopanem to masakra , a w ogole zakopane mi sie nie podoba wcale , jestem nim rozczarowany ! szczawnica , polanica o wile lepsze miejsca

Gość AlaMaKota33
ja tam jadę pospacerować, odpocząć, leżeć do południa i nic nie robić :) mamy samochód więc nie problem skoczyć do centrum.. ta Pani mi tłumaczyła właśnie, że te apartamenty są na 3 piętrze.. ogólnie mieszkam na co dzień na poddaszu więc duchota mi nie straszna-:p oki zarezerwowałam już telefonicznie i muszę jeszcze wpłacić zaliczkę na konto..a wydaje mi się, że stro jest tyle bo robiąc nowsze nie usuneli starych stąd tego tyle w internecie.. Pani była bardzo miła przez telefon..

Gość AlaMaKota33
ktoś ma forum pisał, że jest obok mały stok.. ale ja tam teraz więc spacerki i wypoczynek.. muszę jakieś zapasy zrobić wkońcu jest kuchnia to mogę gotować.. :)

Gość AlaMaKota33
Dzieki za wszystkie informacje.. :) jadę się byczyć papaapapa

Gość nie dużo
Nie robię reklamy bo tam byłam.Zakopane 50zł od osoby ,śniadanie i obiadokolacja ,nie ma sauny i basenu bo za tą cenę to nie realne.Pokój w drewnie z łazienką ,jedzonko dobre i to wszystko.