Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sikorka1000

Stosunki międzynarodowe na Uniwersytecie pedagogicznym...

Polecane posty

No właśnie... Dzisiaj dokonałam wpisu na kierunek.. Bez przekonania.. nie wiem co myślec... To dobre studia? (Jestem stuprocentową humanistą , więc o "przyszłościowych" studiach ścisłych nie było mowy)

Gość studentkaaaaaa
Nie wiem, ale wiem, że klimat UP jest prze*ebany, więc nie wiem, czy tam wytrzymasz. Poza tym oni wywalają po 1 semestrze jak nie zaliczysz sesji. Nie czekają do października jak np. UJ, więc jak Ci się noga powinie, to żegnaj kochanie. :-O

Aj to nie napawa optymistycznie... Dostałam się też na UJ na polonistykę antropologiczną , ale wybrałam UP... Kurcze mam coraz większe wątpliwości

Gość studentkaaaaaa
Tak czytam ten swój post i widzę, że niezłego stracha Ci musiałam napędzić :( Przepraszam. Może nie będzie tak źle. Wiesz ja tam studiowałam przez pół roku, ale w 2 semestrze zrezygnowałam, bo nie odpowiadał mi ani klimat uczelni, ani kierunek. Z kim bym nie rozmawiała, to każdy przyznawał mi rację, że uczelnia jest beznadziejna (nie mówię o poziomie!). Profesorowie w większości zachowują się jak tacy zapierdziali nauczyciele. Biurokracja kwitnie, nie wychodzą studentowi naprzeciw. Ale mówię- to wszystko zależy od kierunku, od wydziału. Teraz jestem na CM UJ i jestem BARDZO zadowolona. Może rozglądnij się za drugim naborem na UJ, skoro masz takie wątpliwości już w lipcu :) Pozdrawiam i gratuluję studentce wygranej w rekrutacyjnym wyścigu ;)