Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielka32

pomóżcie odszukać zapach mojej 18 tki;-)

Polecane posty

Gość anielka32

Błagam, moze ktoś pamięta nazwę dezodorantu albo wody toaletowej sprzed 12 lat;-)) dezodorant w szklanej butelce prostokątnej z etykietą żółto zieloną chyba, nazwa zaczynała się inca... dalej nie pamiętam a zapach niezmiennie za mną "chodzi". Może ktoś pamięta, był to chyba dosyć popularny wtedy produkt.

Gość myślę..............
jak przeczytałam Twoją prośbę to pomyślałam, że produkt, którego szukasz to może być dezodorant Impuls - były też dezodoranty w takim prostokątnym szklanym opakowaniu w sprayu. Ale nie pasuje mi to inca...:( Były jeszcze takie zapachy (i nadal są) Chanson... To też z tego okresu... ale pewnie to nie jedno ani nie drugie, ale pokombinuję jeszcze;)

Gość psylocybina6666
pamiętam ten impuls z coty był super, jeden z moich pierwszych zapachów - dostałam go jako ok 10 letnia dziewczynka, więc te 12 lat temu by się zgadzało, miał żółto- zieloną etykietę

Gość pani żylakowa
a pamieta ktos impuls cytrynowy? w intensywnie zielonym opakowaniu. fajnie pachnial. razem z moja kolezanka uzywalysmy go do kamuflowania zapachu fajek:-) mialam w tedy 16lat, to byly czasy:-D

Gość incadessence

Gość anielka32
Dzięki dziewczyny Nie był to niestety Impuls, bo ten doskonale pamiętam... tak tak to były czasy:-) musze kombinować dalej. Zresztą jakoś mi się ostatnio zbiera na wspomnienia a u mnie to zawsze jest skojarzone z jakimś zapachem, więc chodzi za mną jeszcze zapach starego dobrego adidasa w biało seledynowej butelce BOSKI był szkoda że go już nie ma, a może ktoś zna coś podobnego???