carolyn0812 0 Napisano Lipiec 17, 2010 biore tabletki Yasmin od 2 lat.. zawsze wszystko bylo ok... za tydz powinnam dostac 'okres' a juz teraz boli mnie jak bym go mialam i mam plamienia zblizone do niego, tylko mniej obfite... czytalam ze moze sie to zdarzyc a jesli zdarzy sie to i w kolejnym miesiacu powinnam zmienic tabletki... hmmm pewnie to normalne ale nachodza mnie mysli o ciazy i strasznie sie tego obawiam;/;/ ale ciekawa jestem jak ma do tego wspolzycie, czy mimo wszystko moge teraz uprawiac seksc bez zadnej obawy? nadal jestem zabezpieczona? bardzo prosze was o rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carolyn0812 0 Napisano Lipiec 17, 2010 dziewczyny bardzo prosze was o pomoc !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carolyn0812 0 Napisano Lipiec 17, 2010 hallo znajdzie sie jaks pomocna kolezanka?? dodam ze to jednak nie sa plamienia tylko normalny okres... wiec jak zdazylo sie juz jakiejs cos podobnego ze krwaweienie wystapilo wczesniej niz w tyg przerwy... i czy nadal jestem zabezpieczona????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carolyn0812 0 Napisano Lipiec 18, 2010 czyli zadnej to sie nie zdarzylo?? bo nie wiem co mam myslec.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach