Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpisz_nick____

tabletki na odchudzanie!

Polecane posty

Gość wpisz_nick____

macie jakies sprawdzone ktore działaja ?? wiem ze same tabletki nie zdziałaja cudow ale chociaz wspomoga moja diete i cwiczenia

Gość gocha matka polka:D
dopiero co wczoraj w TV mówili,że wszystkie te specyfiki na odchudzanie ( w aptekach czy innych sklepach) działają na zasadzie placebo, NIE ODCHUDZAJĄ!!! :D

bez przesady, większość z nich zawiera l-karnitynę, związek natualnie występujący w organizmie, który bardzo ułatwia chudnięcie ocet jabłkowy też raczej nie zaszkodzi gorzej że ładują chrom- ponoć rakotwórczy mówię o takich standardowych specyfikach, a nie np termogenikach czy efedrynie

Gość gość
Śmiało moge Ci polecić slimcea, natrualne składniki, sama ją stosowałam i schudłam :)

Gość gość
tabletki można używać jako uzupełnienie diety. nie jako główny sposób do szczupłej sylwetki. pomagać na pewno pomagają np przez hamowanie łaknienia i spalanie tkanki w jakimś tam stopniu. ale jak już podchodzimy z nimi do kuracji to konsekwentnie utrzymując dietę i ewentualny ruch jeśli mamy na prawdę sporo do zrzucenia. jak już chcecie polecenie jakiegoś środka to sprawdźcie slimcea. ale pamiętajcie o pozostałych krokach.

Gość gość
Jeżlei chodzi o tabletki na odchudzanie to bez zawachania postawiłam na slimceai jak się okazało to był strzał w dziesiątke lepiej chyba trafić nie mogłam , zero jakichkolwiek skutków ubocznch a przy tym bardzodużo pozytywnych skutków w postaci zrzucenia zbędnych kilogramów a dzieki temu mam lepsze samopoczucie, same superlatywy wynikły z stosowania tych tabletek

Gość gość
Jeszcze raz powtarzam, dieta musi być. Dopiero wsparcie suplementów. Ja stosuje tabletki Slimcea. Ich działanie oceniam na skuteczne przez to że widać że efekt jest dużo większy. Dieta zwyczajnie utrzymuje sie dzięki hamowaniu łaknienia.