Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz ama nie wiem co mam zrobic

JAK SIE MOTYWUJECIE DO NAUKI...JA NIE POTRAFIE ..

Polecane posty

JETEM TAKA LENIWA JESLI CHODZI O NAUKE,ZE PRZECHODZI TO LUDZKIE POJECIE. OD CZASOW GIMNAZJUM W OGOLE IE NIE UCZE, ZAWSZE MI SIE JAKOS UDALO, W LICEUM Z REKA NA SERCU UCZYLA SIE TYLKO RAZ JAK BABA MI WYSTAWILA SZMATE NA SEMSRTR..JESTEM TERAZ NA STUDIACH, NA POCZTKU ROBILAM SOBIE JESZCZE SCIAGI,TERAZ NAWET TEGO NIE UMIEM, O DZIWO ZAWSZE JAKOS ZDAJE, ZAWSZE COS SCIAGNE OD KOGOS, KTOS MI DA SCIAGE, COSTAM WYMYSLE... JUTRO MAM OSTATNI TERMIN POPRAWY B.WAZNEGO KOLA,JESLI NIE ZDAM NIE ZOSTANE DOPUSZCZONA DO EGZAMINU (STUDIA ZAOCZNE, JESZCZE MAM ZJADZY) A JA LEZE I OGLADAM TV, KLIKAM NA KAFE...TO CHORE, WIEM,ZE JESTEM LENIEM SMIERDZACYM,JAK SIE ZMOTYWOWAC???

Ja też jestem leniem ... nic nie poradzę jedynie co mnie jakoś motywuje to to że jak się nie bd. uczyć to będę pracować jako sprzątaczka za słabe pieniądze ...

JA TERAZ BEDAC NA STUDIACH MAM BARDZO DOBRA PRACE, ODNALAZLAM SIE W TYM CO ROBIE I WIEM,ZE PRACE W "MOJEJ" BRANZY ZNAJDE BEZ PROBLEMU I TU JEST DOBRA KASA WIEC NAWET NIE DOPUSZCZAM MYSLI ,ZE BEDZE MI ZLE, STUDIA CHCE SKONCZYC I SKONCZE, TYLKO JAK ?NA SAMYCH SCIAGACH :( TO BEZ SENSU CHODZIC DO SZKOLY,PLACIC KUPE KASE A NIC Z TEGO NIE WYNIESC...CO 2TYG OBIECUJE SOBIE ZE ZACZNE SIE UCZYC I CO.....I GOWNO

Gość kdjfhfosh
a czym się zajmujesz? i co studiujesz?

Gość epitafium..
co studiujesz?

MALO ISTOTNE W TEJ CHWILI, PYTAM JAKIE MACIE MOTYWACJE, ZE SIE UCZYCIE? JAK TO ROBICIE..BO JA NIE POTRAFIE :O

Gość epitafium..
może masz nudny kierunek?

Gość kdjfhfosh
nie chcesz odp to ja też ci nie powiem jak się motywować ;) pzdr

NIE JEST NUDNY:p TO NIE JEST KWESTIA NUDY, JA PO PROSTU NIE POTRAFIE USIASC NA DUPIE I PRZECZYTAC CZEGOKOLWIEK. W GIMNAZJUM SIE NIE UCZYLAM NIC, W LO TO SAMO...NIC NIE BYLO W STANIE MNIE ZMOTYWOWAC,PROSBE GROZBY RODZICOW, NAJLEPSZE JEST TO ZE NIE MAM TEZ SAMYCH NAJGORSZYCH OCEN, ZAWSZE SIE UDA. CHCE BARDZO SIE NAUCZYC NA JUTRO,ALE NIE POTRAFIE,TYLE ROBILAM PODEJSC..NIE UMIEM SIE SKUPIC, NIE UMIEM :(

POZDRO ;-)

Gość doradze ci
wyłącz Caps lock

Ok, mi tez przeszkadza;) Najlepsze jest to,ze ja nie jestem glupia, jestem dobra z angielskiego, z polskiego jesli chodzi o wypracowania, intepretacje, zasze bylam najlepsza w klasie z czytania ze zrozumieniem..kiedys nawet bylam dobra z matmy, ale pozniej sobie zupelnie odpuscilam i jestem strasznym leniem, nienawidze siebie :O