Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Mam strasznego doła

Polecane posty

Gość pijanapowietrzem
zastanowiam się co dalej zrobić...

Gość pijanapowietrzem
nic ciekawego,jestem taka opiekunka(au pair), mieszkam w centrum Londynu, podróżuje z ta rodzina np do Francji na weekend,ale to snoby sa,mimo że dobrzy ludzie,wyjechałam by odpocząć od toksycznego domu i nabrać dystansu

Gość pijanapowietrzem
i tak nie masz znajomych, nie przejmujesz się opinia innych ludzi,ale nie napiszesz... Hmm

No nie mam znajomych. No nie przejmuje się jakoś opinią innych co sobie pomyślą. Ale jakby to nie była "kafeteria - forum dla kobiet" to bym napisał, bo jakby mnie tu ktoś z roku rozpoznał to lekka przesada. O, np jakby to było forum historycy.org, albo militarium.net no to bez problemu bym napisał, ale tu nie napisze.

Gość pijanapowietrzem
haha ale tłumaczenie sobie wybrałes, 2 chłopaków,1 ma prawie 4 lata( rozpieszczony) i 2 malutk jest 15 miesięcy

Gość pijanapowietrzem
jeden z moich braci lubi historie,masz jakieś rodzeństwo?

Gość pijanapowietrzem
sa plusy i minusy,kiedyś chciałam być jedynaczka,dziś się cieszę że mam rodzeństwo

Gość pijanapowietrzem
jak podobał ci się wczorajszy film? A sesję już zaliczyłeś czy coś ci zostało na wrzesień?

Został jden przedmiot na wrzsień. Ale go się zda bez problemów. A film by fajny, "Dom na preklętym wzgórzu" tylko że nie ten stary a remke, lubię takie głupie horrory, są zabawniejsze niż te wszystkie durne komedie.

Gość pijanapowietrzem
wiesz ja jakoś mało filmów w ostatnio czasie oglądałam,a teraz mówisz o horrorach czy pseudo? Bo mnie wkurzaja te blond pięknośc z nieskazitelnym makijażem,które uciekają godzinami przed zabojca,lubie dramaty,filmy psychologiczne,gdzie nic nie jest powiedziane wprost i zakończenia musisz się sam domyślać albo bajki długometrażowe