Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musisz to zobaczycc

Lubisz kurczaki ?

Polecane posty

Gość musisz to zobaczycc

Gość standardowo rozwalam topike
czego to ma dowiesc?

Gość grants+cola
nie wiem...jakiś długi ten film, ziewam więc wyłączam. takie są koleje losu- czy będąc wegetarianką to powinnam płakać nad losem marchewki? sorry, ale jakoś mnie ten film nie wzrusza- farma jak farma...

Gość pniim
Grantscola - pojebany czlowek z ciebie od kiedy to marchewka ma centralny uklad nerwowy?! a bestialstwo wobec zwierzat to dla mnie takie samo przestepstwo jak wobec ludzi. dlatego nie jem miesa

Gość pniim
I jakie koleje losu?! o zy ty piszesz czloieku?! koleje losu to bestialskie mordy? lecz sie! zwierze czuje jak ty wiec powinno byc humanitarnie traktowane, dzieki takim ludziom jak ty zawsze bedzie hujowo na swiecie, wazne zezrec i sie wysrac a inne rzeczy juz nie interere

Gość standardowo rozwalam topike
oprocz wklejania linek na forum robisz cos w kierunku przeciwdzialania temu?

Gość no prosze ja was
jak dla mnie to trzeba być nienormalnym, zeby ludzi traktować na takim samym poziomie co zwierzęta, my w przeciwieństwie od nich posiadamy takie coś jak rozum - i dzięki temu jesteśmy ponad nimi

Gość pniim
Dziwnie gadsz, nawet nie wiesz jak zwierzeta sie porozumiewaja miedzy soba nie wiesz o nich nic tylko dlatego ze ich nie rozumiesz. A Co robie aktywnie by pomoc zwieretom? Naleze do PETA nie jem fastfoodow a jak mam ochote na miesko to jem mieskopodobne substytuaty i zyje. I to calkiem dobrze. Mozna jesc mieso ale to nie jest nawet zgodne z natura czlowiek a poza tym sposob w jakim sie zabija zwierzeta , koncerny fastfoodow czy kraje Arabskie ktore zwierzeta maja za nic: zalamuje mnie(:(

Gość pniim
www.peta.org

Gość upuppuuuuuu

pniim! ty usuwasz moje wypowiedzi? jesteś beznadziejny/na. Są na tym świecie ludzie którzy jedzą mięso i do tej grupy należę. teraz zlinczujecie mnie za to, ale powiem to bo muszę- co ty robisz żeby ocalić biedne kurczaki? jesteś hipokrytą. ja sponsoruję schroniska dla bezdomnych kotów i psów. Robię co mogę, a ty bezczelnie uauwasz moje wypowiedzi tylko dlatego że jestem mięsożerna? stuknij się w głowę

Gość ola co strzela gola
jem mięso i nie będę z tego rezygnować ,ryby też zajadam

Gość foloppp opium
nadal lubię kurczaki!!!!

Gość ja na szczescie nie jem
kurczakow:(

Gość gccggggg

Gość pniim
Nie usuwam niczyich wypowiedzi Grants Cola. I nie jestem hipokryta, podobnie jak Ty sponsoruje PETA i schroniska, naleze tez do PETA.pozdrawiam

Gość pooopsienn

nie ogladam filmu nie moge patrzec na takie rzeczy ,na krzywde zwierzat i dzieci,w ogóle ludzi:-(ale nie chodzi o jedzenie czy nie jedzenie miesa,tylko o to zeby zwierzeta były traktowane i zabijane w humanitarny sposób,a ten wyzej co porównuje zwierze do marchewki jest ograniczonym gównem niewartym nosic miano człowieka