Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość socjolog amator

Zobaczcie jak sprzedaje się "Nocnik" Żuławskiego na Allegro.

Polecane posty

Gość socjolog amator

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=nocnik+%C5%BCu%C5%82awski Ludzie są debilami. Płacić 300 zł za wypociny skończonego śmiecia piorącego swe brudy publicznie? Oczywiście sprzedającym pomógł wyrok sądu zakazujący dystrybucji książki. W końcu owoc zakazany najlepiej smakuje. Chcesz żeby książkę przeczytali ludzie - wpisz ją na indeks ksiąg zakazanych.

przeczytałem wypowiedź autora w Gazecie Wyborczej, raczej nie kupię, nawet za 3zł

Gość julka kulka
fakt, ludzie to debile

Gość fan księzycowych nocy
Nocnik to nie pierwszy taki przypadek Amok Krystiana Bali - to dopiero jazda - ludziska dawali nawet po 400 - 500 zeta za przeczytanie opisu zbrodni

Gość fan księzycowych nocy
teraz sprawa już ucichła, ale nadal nie brakuje chętnych na wywalenie 120 złotych za Amok zresztą jest już skan tej książki w necie

Panna Rossati, czy jakoś tak, ostro protestuje, ale ja jako wredna małpa, myślę, że umówiła się z tym starym satyrem, aby wzbudzić zainteresowanie komercyjne.... Bardziej bym polecił książkę, pani Hanny Samson, żony tego słynnego pedofila w stanie horyzontalnym pt Wojna żensko-męska i przeciwko światu.

Gość jaki ja mam biust
ale o co chodzi o czym on pisał?

Gość bo ludzie lubią grzebać
w gównach :P Dlatego takie coś kupują.

napisał jakimi sposobami, młode aktoreczki robią karierę w holiwood, nie szczędząc pikantnych szczegółów, także z panienką Rossati