Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioreeelllaa

wyjazd na wakacje męża/faceta

Polecane posty

Gość fioreeelllaa

Czy pozwoliłybyście swojemu męzowi/facetowi pojechać samemu z kolegami na wakacje na kilka dni nad morze/nad jezioro bez was itp?????? a czy pozwalacie swoim faceteom/męzom chodzić samemu z kolegami na dyskoteki/imprezy itp?

Gość o chollera jak tesknie
oczywiście, że tak 🖐️

Gość fioreeelllaa
Bo mój kiedyś mówil ze nigdy nie pojedzie sam z kolegami na wakacje, bo to nie fair wobec mnie , a od pewnego czasu zaczął mówić ze chcialby pojecchac z kolegami nad morze, nad jezioro, a nigdzie ze mna nie chce jechac.... (dodam że on ma samych kolegów kawalerow) i moze jak sie na nich napatrzył to chce postępować tak jak oni??? mam go puszczać samego na kawalerskie wypady?????jak wy robicie?

jeszcze rozumiem puscic go na pare dni samego..a co innego, jezeli jedzie zkumpalmi a z toba nie chce bo to juz chamstwo jak masz zaufanie to go pusc..ale pod warunkiem ze wam tez aplanuje wyjazd w innym wypadku nie wpuszczaj go przez miesiac do sypialni

Gość fiorreeelllla
????????

Gość fiorreeelllla
????????????

Gość no i znowu to samo
kobieto, maz/facet to nie jest pies czy dziecko trzyletnie ktoremu mozesz pozwolic lub zabronic gdzies jechac! mozesz wyrazic swoje zdanie w temacie i tyle, nie mozesz nic mu zabronic!

Gość zwiaze gdzie ludzie jes

Gość zwiazek gdzie ludzie jezdza
sobie sami na wakacje, to nie zwiazek tylko uklad na seks.

Gość ejbisi
Zgadzam się, jeśli z tobą nie chce a z kolegami chce no to co to za związek? Nie zależy mu żeby spedzic z toba czas? To niech spada.

byl sam- z kolegami caly miesiac na urlopie czesto wyjezdza z kuplami na weekendy na disco chodzi tylko ze mna

Gość aguusiaaaaa
i nie b oicie się ze na wyjezdzie was moze zdradzać?? ze pozna sobie inną???

nie boimy sie:classic_cool: a tak na powaznie to ufam:)Wiem,że mnie kocha:)Jestem jedyna,niepowtarzalna i w ogole naj wiec nic mu nie brakuje:P

chce sobie legalnie puknąć obcą babkę:)) a co w tym złego? przecież się nie zmydli:)) puść go a zobaczysz, że jak wróci to będzie cię kochał nad życie>>> tylko czasem go nie wypytuj co tam robił, jak będzie chciał to coś sam zmyśli>>