Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośnica niezaszczesliwa

wielka wpadka na imprezie-jeszcze nigdy nie bylo mnie tak wstyd

Polecane posty

hej.... zostaalm zaproszona na impreze 18stke na dyskoteke w piatek, za bardzo nie lubie takich imprez ale nie moglam odmowic wiec pojechalam... od razu na wstepie zaczely sie lac drinki wodka wypilam troche dla rozluznienia no i za chwile okazalo sie ze wypilam za duzo ;/ caly wieczor wymiotywalam :( nigdy jeszcze nie mialam takiej sytuacji widze siebie ciagle z reklamowka siedzaca w lozy i mojego faceta przy mnie :( nie umiem znajomym w oczy spojrzec tak sie wstydze :( co robic jak przeprosic zdarzylo sie tez komus ?? :( od 2 dni sie juz z tym mecze :( sorki ze tutaj pisze ale mam potrzebe wygadania sie :(

no wlasnie piłam to sobie jak soczek i nagle urwał mi sie film, najgorsze jest to, że nigdy mi sie cos takiego nie zdazyło :( zawsze z umiarem a w ten dzien :(

Nie przejmuj się, gorsze rzeczy się zdarzają. Przyjmij to z humorem i następnym razem przestań pić jak poczujesz, że masz dość.

mówisz ze mam to przyjac z humorem ale jak :(

Gość AUDI RS4
słuchaj.czasem zdarza sie wymiotować.masz nauczkę i wiecej sie poprostu tak nie "skasujesz".ja kilkadziesiąt razy wymiotowałem po alko.ale nie czuje z tym wstydu... http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość trzeba mieć nie po kolei żeby
pić w taki upał

no tak ale wiesz dyskoteka mnostwo ludzi i ten obrazek dziewczyna ledwo zywa w lozy z glowa w reklamowce bozeee ;/ no nauczke mam ogromna

Gość 505
mi też się zdarzyło 3 razy. I jakoś z tym żyję. Mogło Ci się przytrafić coś gorszego. A moi znajomi się jeszcze pytali czy wszystko już ok i jak się czuję.

no to masz fajnych znajomych ;/ ja tam praktycznie nikogo nie znałam tylko solenizantke jej i mojego faceta reszta to ludzie z ktorymi poznałam sie po raz pierwszy dlatego tez tak to przezywam;/

Mówię Ci, że to nic takiego. Nie Ty pierwsza i nie ostania. Wątpię, zęby znajomi długo o tym pamiętali. Pisałam o humorze, w sensie gdyby ktoś robił Ci głupie uwagi na ten temat. Wtedy możesz się roześmiać i powiedzieć :haha faktycznie nieźle się narąbałam" itp.

Gość nie przejmuj się - teraz
wszyscy młodzi chleją, ćpają więc wiekszość przyzwyczajona. To taki lans. :( Chociaż będą mieli co wspominać po takiej 18...

Gość nie przejmuj się - teraz
wszyscy młodzi chleją, ćpają więc wiekszość przyzwyczajona. To taki lans. :( Chociaż będą mieli co wspominać po takiej 18...

no beda beda juz przeprosilam solenizantke ale chyba w oczy jej nie spojrze jeszcze przez długi czas ;/ chyba tak jak mowisz wezme to z humorem, napisalam ze ja przepraszam, ale jak mi beda robic uwagi to bede musiala to jakos odwrocic w zart choc nie wiem czy dam rade ;/

Gość do złośnica niezaszczesliwa ee
ee tam olej to kochana stało sie i juz wiecej pewnosci siebie :) ja tez szalalam swego czasu jest li towarzystewo jest ok to spoko gorzej jak sa sztywni ;/ ale ja bym sie tak tym nie przejmowała

Gość baw sie ile mozna
tez bym sie tym nie przejmowala ja raz obrzygalam caly kibel i kolezanke masakra hehe

Gość baw sie ile mozna
dzieki wam bo ja to sobie chyba serio za bardzo do serca wzielam

Gość baw sie ile mozna
to do baw sie ile mozna :)