Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łóżeczko mama

czy ktos ma takie łóżeczko dla dziecka?

Polecane posty

Gość mamuśka filipka
ja mam identyczne, tylko bez szuflady- ogólnie jestem bardzo zadowolona, dobrze wykonane, kolor drewna super, a ta żyrafka wygląda po prostu super. i jest stosunkowo nie drogie- ja za swoje zapłaciłam 219pln

Gość mamamalegomikolajka
ja mam to lozeczko bez szuflady i nie narzekam jakosc wykonania dobra , brak jakichkolwiek minusow , kupilam na allegro w kajasklep z materacem gryczano kokosowym. najlepszym jakim widzialam sztywnym wysokim nie jak inne ogladane materace (miekkie niskie ) jakby drugiej jakosci. a lozeczko super szuflada chyba niepotrzebna rzecz bynajmniej jak dla mnie w malym mieszkaniu i to wszystko za niecale 280 zl

Mam takie samo, tylko bez szuflady, podobnie jak poprzedniczki. Bardzo sobie chwalę to łóżeczko. Jest stabilne, dobrze wykonane, ładnie prezentuje się na żywo. Dodatkowo przerobiliśmy starą komodę na taką pasującą do łóżeczka (łącznie ze zrobienien takiej samej żyrafki). :) Ja za swoje z materacem gryczano - kokosowym zapłaciłam 260 zł. :)

Gość też
tez takie mam. Ja kupiłam za 180 zł w sklepie SMYK, bo mieli resztki dostawy skądś(??), jest użyteczne, no i ta szuflada świena, można schowac pościel, jak przyjdą goście i maluszka na kocyku np połozyc,ogolnie kolor pasi ji do mebli i paneli hiii więc super:)