Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz , poznań , 26l

Być z Nią czy odejść od Niej ???????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość mariusz , poznań , 26l

Mam problem z dziewczyną. Jestem z Nią od 6 lat ... od samego początku był to związek który rokował na coś poważnego i te 6 lat upłyneło nawet nie wiem kiedy. Ostatnimi miesiącami myślałem nad tym żeby się oświadczyć Ani , ślub i te sprawy po głowie mi chodziły ... Pewnie bym już wcześniej na kolana przed Nią padł ;) ale ... Jest jeden problem. Ania nie może uprawiać seksu ... jakoś tak ma że jeśli próbuję wsadzić Jej penisa to zaczyna się u Niej panika , zaczyna Ją to łaskotać , boleć itd ... Nigdy z Nią tego nie robiłem pomimo wielu prób od 5 lat. Poprostu nie da się , lekarze też nie wiedzą o co chodzi. Lubi się do mnie przytulać , lubi się całować ... piersi też jej mogę całować ale okolic cipki najlepiej w ogóle nie dotykać. Seks analny tak samo odpada. Nie wiem czy to ma sens żebym całe życie pościł ... nie wiem czy bym dał radę a przecież zdrada , seks z inną odpada no bo jak. Męską kurwą nie jestem , poza tym sumienie itd ... Kurcze no ... taka fajna i dobra dziewczyna. Potrafiłby ktoś z Was związać się z kimś i pościć całe życie ??? Ja może bym się jakoś zawziął ale gdybym był doświadczony w tych sprawach i wcześniej wypróbował wiele pozycji , poprostu bym wiedział jak smakuje seks. Wtedy łatwiej się tego wyrzec. No ale jakoś tak się złożyło że miałem tylko jedną partnerkę wcześniej i to dość krótko że pełnego seksu to nie było , delikatne pieszczoty tylko. Chciałbym to robić bo to lubię. Wiem bo nawet masturbacja mnie rajcuje więc seks z dziewczyną pewnie byłby wyśmienity. Co Wy na to ?

Gość kurczaczekxx
przykre to jest...nie wiem jak pomoc:(

Gość itsssssssssssssssssssssssss
to niemożliwe, że lekarz tez nie wie 'co jej jest'

Gość a ile ona ma lat?
moze jeszcze nie dojrzala do seksu? chociaz 6 lat zwiazku hmm..to dziwne jakies.jak bym nie mogla byc z facetem i nie uprawiac z nim przez cale zycie seksu :o:o

Właściwie się może jeszcze coś zmienić, nie zakładaj, że będziesz musiał pościć do końca życia. Poza tym wszystko zależy od tego, co Ty o tym sądzisz, czy kochasz ją tak bardzo, że będziesz z nią mógł żyć bez seksu...Lepiej teraz się dobrze zastanów, dopóki nie jesteście małżeństwem.

Gość j845rjf
ale jak to nie moze uprawiac seksu? dlaczego? to niemozliwe.......

Gość kurczaczekxx
no to nie jest normalne...moze ona poprostu sie boi albo nie chce...

Gość a ile ona ma lat?
moze miala jakies przykre doswiadczenia w przeszlosci,rozmawiales z nia o tym?co mowi?

To zależy- jeśli kochasz to bierz ją do seksuologa. A jeśli boli Cię tak bardzo że nie zasmakowałeś seksu to zerwij i szukaj innej dziewczyny.