Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0I0

Po co powstała naszaklasa?

Polecane posty

Gość były naszoklasowicz
Nk się juz dawno wypaliła, nie wiem, czego może tam szukać inteligentny człowiek, któremu szkoda czasu na głupoty

Po to, by niunie wklejały swoje kolejne fotki w coraz to bardziej obcisłych ciuchach, dzięki którym otrzymają fałszywe komentarze typu "świetnie wyglądasz". I po to, żeby faceci wklejali foty swoich, a cześciej nie swoich, a tych, które chcieliby mieć, kobiet. Do cholery z takimi portalami.

Gość paczczka
Nie wiem, coscie sie tak uczepili tej naszej klasy. Mnie sie pourywała większosć kontaktów, a nawet jak z niektórymi miałam jakis tam, to raz na ruski rok. Teraz jest tak, że to się naocznie WIDZI, co u kogoś słychać, widac w miarę aktualne zdjecie, więc nie ma sie wrazenia, że to jakieś duchy, tylko każdy gdzieś tam sobie zyje swoim życiem. Czasem coś sie napisze, czasem coś skomentuje - jak dla mnie to to sa miłe rzeczy. Nie mam wsród znajomych zadnych niuń z gołymi cycami, wiec ten problem raczej mi nie przeszkadza

Gość slabo obeznany Czaruś
Pomysł skopiowany z USA! Podszywy kont - rejestracja bez adresu zamieszkania i nie na dane osobiste. mafia, policja, pedofile, kler tam ma jeszcze konta tylko! Jednym słowem zostali tam sami psychopaci i zboczeńcy!

Gość buahahahahahaha
szkoda ze zapomnieliscie o ludziach ktorzy sie spotkali dzieki nk po 20+ latach!! dziwia mnie ludzie ktorzy sie tam szukaja bo sa 2 lata po gimnazjum :P

Gość akljkja
po to aby faceci mogli pisać z dziuniami. Umawiać się zdradzać. Tak zrobił mój mąż. PIsał z 20 letnią niunią(on 40 lat), potem doszły smsy. W końcu zdrada. Po aby dzieci w gimnazjum siedziały na NK zamiast się uczyć albo wyjść na powietrze. Po to aby debilne matki umieściły tysiąc zdjęć dziecka które ma zaledwie rok. Po to aby rzeszyła się obłuda. Komentarze typu : Jak pięknie wyglądasz, jaka laska z ciebie,nic się nie zmieniłaś itd. A prawda jest całkiem inna