Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocławianka!!

potulny misiek czy niegrzeczny chlopiec

Polecane posty

Gość wrocławianka!!

Jaki typ faceta Was pociaga? Jaki jest dobry do zwiazku? W jakim jest sie latwiej zakochac? potulny misiek, ktory nie ma swojego zdania, przytakuje, jest kochany, slodki, nigdy sie nie zlosci, wszystko akceptuje, robi co chcemy, nie wymaga zbyt wiele, lubi swiety spokoj i jak nic specjalnego sie nie dzieje czy moze niegrzeczny chlopiec, pewny siebie, charyzmatyczny, z fajna gadka, skomplikowany, nigdy niewiadomo co wymysli, na pewno dostarcza duzo emocji, czasem tez tych negatywnych, mozna sie z nim klocic, mozna poszalec, duzo sie dzieje, ma swoje zdanie i swoje zasady a moze zaden nie jest dobry?

Gość wrocławianka!!
to by bylo najlepsze!!

Gość wrocławianka!!
a co w sadzicie dziewczyny? jakie macie doswiadczenia?

mój mąż jest niegrzecznym chłopcem gdy przymykam oko, ale jak mi mina rzednie to zamienia się w potulnego miśka :) za to go kocham :) poza tym jestem osobą, która czasami potrzebuje "kopnięcia w dupsko" żeby się ogarnąć :P

Gość wrocławianka!!
to jest chyba tez taki podzial na tych do tanca i do rozanca. Niegrzeczny do tanca, misiek do rozanca.

Gość maaarizaa
Ja mam niegrzecznego miśka do tańca i do ... różanca hmm i skomplikowany diablesko

Gość wrocławianka!!
taki misiek daje pewnie stabilizacje, spokoj....ale pytanie czy od zycia nalezy chciec tylko spokoju? czy czegos wiecej? z takim miskiem mozna sie niezle zanudzic, mysle...i wtedy glupie pomysly do glowy przychodza.

Gość maaarizaa
mojemu miśkowi przychodzą gdy ma problem, czy byc lwem czy miśkiem. Autorko zależy czego Ci potrzeba w związku, czasem są mieszanki, czesto są jak koktail , ale molotowa

Gość Motyl89Lbn
Ja tez mam niegrzecznego chlopca.. jest kochany,szanuje moje zdanie,robi prezenty,mowi czule slowka,nie wstydzi sie okazywac uczuc wobec mnie przy naszych znajomych,ale umie tez krzyknac,doprowadzic do porzadku, wygarnac co mu nie pasuje,czasem nie uwaza na to co mowi, co robi... jest wybuchowy..umie zawalczyc jak mu na kims lub na czyms zalezy.. wiec chyba taki niegrzeczny misio jest najlepszy..

Gość wrocławianka!!
kurcze, bo ja mam takiego miska.... i niby powinna sie cieszysz, bo mam spokoj, duzo milych slow...ale nic poza tym...dusze sie, umieram z nudow, i robie sie zolza...:(

Gość dlaczego masz wybierać?
Odpowiedź jest prosta? Jak masz ochotę to wytargaj miśka za uszko i odłóż do kąta. Wskocz do łózka niegrzecznego chłopczyka. A jak cię zmęczy wyciągnij z kąta miśka i mocno go przytul.

Gość maaarizaa
wszelkie skrajności na dłuższą mete są niedobre. Najlepzy taki jak mam Motyl, nie idzie sie nudzić raczej :) No ja przy moim tez nie, bo czasem kładzie sie misiek, a wstaje lew :D

"ja mam takiego miska" - to dokup sobie jeszcze tygryska!!!!

....i świnkę ;)

Gość degrengolada z polewą
Ciota czy dzieciak? Naprawdę innych facetów nie znacie?

do autorki: widać, że dawno albo wcale nikt nie porządnie nie zerżnął :P

Gość maaarizaa
naświnić też potrafi :D

"Najlepzy taki jak mam ..... nie idzie sie nudzić raczej" - a po co idzie? i do kogo?

Gość to może sama zorganizuj
sobie rozrywki w życiu, a nie oczekujesz tego od chłopa? boże, ale niektóre baby są głupie, same są nudne nudne jak flaki z olejem i zwalają to na swoich miśków, że ich nie biją, nie zdradzają, nie chleją, nie okradają

Gość maaarizaa
""Najlepzy taki jak mam ..... nie idzie sie nudzić raczej" - a po co idzie? i do kogo?" miało być ma Motyl89 :) hahah a czasem kij go wie :D

Gość wrocławianka!!
wolalabym mimo wszystko zostac z jednym aczkolwiek domyslam sie ze wiele zon takich miskow na boku ma takiego niegrzecznego ktory spelnia jakies ich potrzeby...

Gość wrocławianka!!
do sama zorganizuj.... znam taka jedna kobiete ktora ma w domu takiego faceta i faktycznie sama organizuje se rozrywki... Wlasciwie calymi dniami bywa poza domem, siedzi w pracy, spotyka sie z ludzmi, a z facetem praktycznie nic ja nie laczy.... Sama robi zakupy, naprawia samochod (on nie ma prawa jazdy).... naprawde nie wiem po co w takim razie taki facet co nie dostarcza rozrywek...tylko po to zeby sie nazywalo ze kogos mam?!

Gość ostrygiksurwyn
hej hajda referfbsd fasgfashdf bnsavbfbsdv fasiyurw ajyra hevabac jyrwa ouierdikiba jurwa kurwa jebanac

Gość drapek dprake
autorko idz sie leczyc glupia pizdo.... co za kruwa idiotka

Gość wrocławianka!!
bo co?

Droga wrocławianko, zadajesz trzy pytania 1. Jaki typ faceta Was pociaga? 2. Jaki jest dobry do zwiazku? 3. W jakim jest sie latwiej zakochac? ad 1. dajesz gotową odpowiedź: "niegrzeczny chlopiec, pewny siebie, charyzmatyczny, z fajna gadka" ad 2. brak mi Twojej wypowiedzi na temat tego co rozumiesz pod słowem "związek" i czego od "związkowego partnera" oczekujesz. ad 3. stawiasz pytanie, na które nikt Ci nie udzieli odpowiedzi. Bo jeszcze nikt nigdy tak naprawdę nie potrafił przekonująco wyjaśnić dlaczego tak wiele osób zakochuje się w różnych popieprzonych osobach. I na koniec. Masz jakiegoś miśka; chcesz znaleźć dla niego odpowiednie miejsce, ale nawet nie wiesz czy Ci się do czegoś przyda...